AVUI A POL

EL RIVAL. CUCO ZIGANDA: 'QUI SIGUI MÉS RESISTENT GUANYARÀ EL PARTIT'

13/01/2018
🎥 El tècnic de l'Athletic Club, conscient que agafa a l'Espanyol en un bon moment, avisa: "Tenen grans davanters, un bon sistema defensiu i contres perilloses, aquesta tormenta no ens pot agafar".

Redacció, 13:15h Si el Cuco Ziganda hagués entrenat qualsevol club que no fos l'Ath. Club de Bilbao, amb la seva particular filosofia, fa temps que hagués estat despatxat i enviat a engrandir les llistes de l'atur; però la paciència que tenen a Ibaigane sobretot amb gent de casa com és el cas del tècnic de Larrainzar ha acabat donant la raó als peixos grossos de l'entitat blanc-i-vermella, i amb el temps han acabat arribant uns resultats que es resistien en el tram inicial del curs. Tot plegat provoca que l'equip que visita aquest diumenge Cornellà-El Prat sigui una versió força millorada d'aquella que s'arrossegava pels camps de la Lliga durant el primer tram del curs, pel que caldrà estar ben alerta. Ziganda, en la prèvia de l'encontre pel que ha convocat Bóveda, Saborit, Laporte, Beñat, Iturraspe, Williams, Núñez, Iago Herrerín, Susaeta, I.Lekue, X.Etxeita, Mikel Rico, Sabin Merino, Aduriz, Vesga, Raúl García, Unai Simón i Córdoba.

El navarrès, davant una dada demolidora, la dels moltíssims anys que porten sense guanyar a feu perico, ha explicat que "estem centrats en el nostre, en que els agafem en un bon moment, que nosaltres estem fent passes, serà un partit molt competit i dur, rocós, i qui sigui més resistent serà el que guanyarà". "Esperem que no hagi arribat el nostre millor moment de la temporada, se'ns està veient més compacte, però sabem que no podem aturar-nos en intentant millorar, sent conscientsque cada rival exigeix molt i si baixem es pot notar. Hem de seguir fent passes. No ens podem despistar, ha sortit alguns raig de sol després de la tempesta en que hem estat ficats però ben atents", ha dit el Cuco, que espera "la millor versió de l'Espanyol. Estan molt compactes, encaixen pocs gols i se li generen poques oportunitats, vénen d'una bona ratxa de resultats i estem a prop a la taula, sabem la contra que te, les dificultats que plantegen al rival i és complicat perquè el seu sistema defensiu és molt bo. Tenen grans davanters, un bon sistema defensiu i contres perilloses, aquesta tormenta no ens pot agafar".