AVUI A POL

L'ESPANYOL, L'EQUIP MÉS AMONESTAT DEL QUE PORTEM DE LLIGA

13/09/2017
David López ja porta dues grogues, quan l'any passat només va veure tres en total; l'anterior temporada, la parella que formava amb Reyes no va veure la primera cartolina fins al febrer.

Redacció, 7:30h L'Espanyol s'ha convertit en aquest inici de campionat en un dels equips més amonestats de Primera Divisió. Els jugadors de Quique Sánchez Flores han vist ja 12 grogues en només tres partits. Amb dues cartolines estan Diop, Aarón i David López; amb una, Baptistao, Naldo, Granero, Hernán Pérez, Víctor Sánchez i Darder. Crida especialment l'atenció el cas de David: la passada temporada formava amb Diego Reyes una de les parelles de centrals més "neta" de tota Primera, i ni el santcugatenc ni el mexicàvan veure cap targeta fins que al febrer van mostrar una amonestació al mexicà per tallar una jugada ofensiva per la banda de la Real Sociedad. Fins aquell moment, Diego Reyes acumulava 18 partits de lliga sense veure cap amonestació, i David López, 20; el català va acabar veient tres amonestacions en el total de 36 partits que va jugar. 

En aquest rànquing destaquen també la UD Las Palmas (9 grogues i una vermella), Málaga (10 grogues) i Girona (11 grogues). Curiosament, el nostre proper rival, el Celta, està també entre els equips més amonestats, concretament és el cinquè empatat amb el València: Jonny, Jozabed i Maxi Gómez ja han vist dues targetes per cap, mentre que Aspas, Hugo Mallo i Radoja han estat amonestats en una ocasió. Per contra, l'equip que menys amonestacions ha rebut és el Betis, amb tres grogues; amb quatre està el Leganés i amb quatre grogues i una vermella, Sevilla i Levante.

Foto Manuel Queimadelos Alonso/Getty Image