AVUI A POL

EL SEGON QUE MÉS ENCAIXA

13/09/2017
Amb set gols, l'Espanyol és després del Dépor l'equip que més gols ha rebut en aquests tres partits. La manca de solidesa defensiva, un dels aspectes que més preocupa.

Redacció, 7:30h Com explica AS, la carrera de Pau a l'Espanyol està sent una barreja d'oportunitats i d'infortunis. Després de eclosionar en la campanya 2014-15, on la seva Copa del Rei li va fer guanyar-se el respecte de tots, li va tocar viure la seva gran experiència en la caòtica campanya 2015-16. L'Espanyol va rebre 72 gols, el més feble de la història, a causa d'una desorganització accelerada amb Constantin Galca. Pau va pagar els plats trencats. L'aposta per Roberto (i Diego) i no per ell li va fer sortir un any a Londres. Aquest curs també li ha tocat començar la temporada de titular però en un Espanyol poc solidificat i amb dues sortides de les més costa amunt del campionat (Sevilla i Barcelona). Amb set gols, és el segon porter més golejat -són els mateixos que ha encaixat la UDLP, i només el Dépor n'ha rebut més, 9- i el que més parades ha realitzat (14), símptoma del poc equilibri defensiu de l'equip. Pau és en certa mida víctima de la poca solidesa de la línia defensiva, un dels grans llastos del bloc en aquest començament de Lliga. Aquesta ha estat una de les línies que més canvis han experimentat en l'equip. Per exemple, la parella de centrals: David López, que l'any passat va formar una parella gairebé perfecta amb Diego Reyes, enguany ja ha tingut com a acompanyants Naldo i Mario Hermoso. La nòmina podria ampliar-se en breu, ja que Sergio Sánchez, que va arribar a darrera hora precissament pels dubtes que estava generant el defensor brasiler, està afinant el seu estat de forma i podria optar a fer-se amb un lloc en l'equip en els propers encontres.

A més, cada cop està més a prop l'esperada tornada d'Óscar Duarte, que podria tornar en unes dues setmanes. El "Nica" es va operar el 31 de març d'un trencament en el lligament creuat anterior del genoll esquerre i l seu retorn està cada vegada més proper, pel que també optarà a convertir-se en la parella de David, l'únic futbolista intocable en la seva demarcació.