AVUI A POL

L'ESPANYOL ES TANCA

13/09/2017
El club s'ha afegit a un seguit d'entitats de Primera que han blindat els entrenaments; no aclareixen fins quan duraran les portes tancades. Aquí es mantenen les rodes de premsa diàries, costum que no segueixen d'altrs entitats més hermètiques.

Redacció, 7:30h En els darrers temps, la feina dels mitjans de comunicació que segueixen l'Espanyol s'ha fet una mica més complicada: primer va ser la decisió de limitar l'accés als jugadors en zona mixta, limitant-la a dos jugadors i evitant entrevistes personalitzades més enllà de les que es pacten amb temps amb els responsables de premsa, amparant-se en una de les directrius de LaLiga, i posteriorment, ha arribat el costum, vurem si temporal o ja definitiu, de QSF de tancar els entrenaments. El que sí es mantenen són les rodes de premsa diàries, en les quals es consensuen amb els mitjans els candidats a parlar davant els micròfons, tot i que no sempre aareixen les primeres opcions.

Des del club no aclareixen fins quan duraran les portes tancades: "Fins que s'obrin", es limitava a apuntar un responsable

Aquest hermetisme contrasta amb les facilitats que hi havia fins fa un temps per treballar a la Dani Jarque, i que fa que l'Espanyol, com llegim en un informe a L'Esportiu, s'afegeixi a altres vuit clubs de Primera que han blindat els entrenaments: Barça, Madrid, Atlético, Sevilla, Valencia, Sevilla, als que s'han afegit aquest estiu a banda del club perico el Málaga i el Girona; en el cantó oposat hi ha equips com l'Athletic i el Vila-real, que mantenen els entrenaments a porta oberta i només els tanquen en casos puntuals. Pel que fa a les rodes de premsa, hi ha equips com Barça, Madrid, València o Sevilla que prohibeixen parlar als jugadors, mentre que d'altres com el Girona han limitat a dues les rodes de premsa setmanals.