AVUI A POL

LA IMPORTÀNCIA DE QSF EN LES DECISIONS

13/08/2017
L'entrenador ha tingut des de la seva arribada força pes en el disseny dels projectes i llibertat per envoltar-se d'una munió de jugadors que coneixia d'anteriors etapes.

Redacció, 7:30h "No estic gaire content, no soc feliç”, van ser les paraules de QSF en finalitzar l'encontre a San Paolo, un neguit que apuntava en una direcció: la de la planificació. D'aquesta reacció públic es podria inferir que el pes del madrileny en les decisions esportives és poc, però ans el contrari, hi han dades que demostren que el seu pes és molt a l'hora de concretar el disseny de la plantilla, i que de fet, n'ha exercit i ho segueix fent com a mànager. Algunes dades significatives les dona avui L'Esportiu, i semblen prou definitòries: la seva figura és l'única que resta des de l'arribada de Chen, al temps que en l'àmbit de decisió esportiu hi ha hagut molts canvis, primer amb Ángel Gómez com a màxim responsable de la direcció esportiva, amb el posterior ascens de Jordi Lardín i, per acabar, amb el retorn d'Òscar Perarnau, i amb tots la seva quota de decisió ha estat molt elevada.

La reacció poc entusiasta de QSF davant l'arribada de Naldo 

Així, des del començament va apostar per jugadors als que coneixia d'anteriors etapes, i el club ha anat acceptant les seves demandes, algunes no exemptes de crítiques per cert.  El passat estiu, es pagaven tres quilos a l'Olympiacòs pel porter Roberto, a qui QSF havia tingut a l'Atlético -val a dir que també figurava en l'agenda d'un altre dels candidats per ocupar la banqueta blanc-i-blava abans que ell, Michel, però en qualsevol cas no va posar cap objecció-; posteriorment, anirien sumant-se vells coneguts com José Antonio Reyes, José Manuel Jurado i Álvaro Vázquez, aquest en el darrer dia de mercat, i a un cost força elevat, més tenint en compte el poc que ha comptat per a l'avalador del seu fitxatge. Enguany, s'han afegit Esteban Granero, a qui ja coneixia del Real Madrid -van coincidir quel el tècnic dirigial el seu Juvenil- i Naldo, indiscutible en la seva breu última etapa al Getafe; per això, crida l'atenció el poc entusiasme que va mostrar en ser qüestionat per la seva arribada en el ja famós "canutazo" a la zona mixta de l'estadi del Nàpols.