AVUI A POL

JAVI LÓPEZ: 'ESPEREM QUE GERARD ES QUEDI, ÉS UN REFERENT'

11/08/2017
El capità demana al club que "faci tot el que estigui a la seva mà" per retenir al davanter. Pot arribar a comprendre la infelicitat de Quique i va fer balanç de la pretemporada.

Redacció, 18:45h No només l'afició de l'Espanyol està en suspens pel futur de Gerard Moreno perquè el vestuari blanc-i-blau també està preocupat. El Vila-real està a la'aguait i hi ha dubtes. Javi López va parlar a Nàpols amb els enviats especials, entre els quals estava AS, i va deixar molt clar que "a ell el veig bé, tranquil. Són situacions que passen al llarg de la carrera esportiva i esperem, com a company i amic que sóc seu, que es quedi". La importància de Gerard va més enllà del terreny de joc i així ho va expressar el capità perico: "Tant esportivament com social és una icona, un referent per tots els pericos. Tant de bo el club faci tot el que estigui a la seva mà perquè pugui estar per aquí molts anys i puguem seguir gaudint-ho". La resta de la notícia, la podeu llegir a AS.com 

L'entrevista, emesa a Tiempo de Espanyol. El capità també parlava  d'aquesta infelicitat palesada per QSF: "Potser és normal l'empipament que té, però els jugadors hem de centrar-nos a entrenar i a jugar. No puc entrar més a valorar les seves paraules perquè cal respectar els seus pensaments i ell sabrà per què ho diu"

banner.png