AVUI A POL

L'ESPANYOL LI PUJARÀ LA FITXA A GERARD

11/08/2017
El club premiarà la complicitat del futbolista després de l'interès del Vila-real, i passaria a estar en el rang superior de la plantilla. A partir de l'any vinent, l'oferta mínima baixa dels actuals 7 milions a cinc.

edacció, 18:45h Ahir, en referir-se a l'interès del Vila-real en Gerard Moreno, i en la possibilitat de fer una oferta formal al club per recuperar-lo, Quique Sánchez Flores mostrava d'una banda la seva confiança en la voluntat de jugador de quedar-se, i també la seva esperança que el club pogués respondre de manera eficaç: "Espero que davant situacions així tinguem els ressorts del club. Aquest tipus de situacions mesuren bastant quins són els ressorts i les respostes dels clubs. La idea del club és clara, he estat en contacte amb ells tot el dia. Esperem que es resolgui en la direcció que volem. No sé el que va a passar, tenim la força del jugador, que vol estar amb nosaltres, amb el grup, que està compromès. I tenim el desig del club que es quedi". Fins i tot aquesta fermesa del futbolista ha fet que la premsa castellonenca hagi apuntat que al club groguet estarien estudiant també altres alternatives, conscients que el jugador en cap cas forçarà la seva sortida i només la podria arribar a contemplar si es donés una entesa entre clubs.

En qualsevol cas, segons hem pogut confirmar a PericosOnline, el club premiarà la complicitat del futbolista després d'aquest interès del Vila-real, i ho farà incrementant la seva fitxa; a més, es farà un esforç important, ja que la intenció és revisarla a l'alça per situarla al rang superior de la plantilla -actualment cobra al voltant d'1,4 milions d'euros bruts- i fins i tot podría arribar a doblar-se. Tot plegat hauría de plasmar-se en un nou marc contractual que no podría variar els percentatges de propietat del futbolista que ostenten els dos clubs ni les actuals clàusules de venda, però si allargar el vincle en el temps. Els advocats del club ja han estat consultats sobre la qüestió.

Afegir una dada que hem pogut esbrinar: a partir de l'any vinent, l'oferta mínima que hauria de fer el Vila-real baixa dels actuals 7 milions a 5. Al club groguet li interessa obtenir rèdits del seu percentatge abans que es renovi el contracte o aquest arribi a la seva fi, però en qualsevol cas, a l'Espanyol han calculat que caldria fer en totes les circumstàncies i en qualsevol dels escenaris possibles. Hi ha total convenciment que el jugador no corre perill.