AVUI A POL

COSTA RICA TAMBÉ LAMENTA LA GREU LESIÓ D'ÓSCAR DUARTE

20/03/2017
📻 A PericosOnline.ràdio hem parlat amb Maynor Solano, periodista de Teletica Canal 7, que ens ha explicat la repercusió que ha tingut la notícia al país 'tico'.

Redacció, 16h L'Espanyol arriba a l'aturada pels compromisos de seleccions, tot just abans de la disputa dels últim 10 encontres de Lliga, a 4 punts de la 7ª plaça. L'empat a Ipurua davant l'Eibar permet mantenir viu l'objectiu europeu, però va tenir un cost molt elevat, el perdre un home important com Óscar Duarte, que es va fer un trencament de lligaments que el farà perdre's el que resta de temporada, i el començament de la propera. Ara caldrà saber quina solució troba Quique Sánchez Flores per cobrir la seva plaça; sabent qiue l'entitat no anirà al mercat per avançar el fitxatge d'alguns dels dos centrals que pensava contractar en el mercat d'estiu, ja que la legislació vigent només permetria incorporar un jugador de la Lliga o un sense fitxa, la solució més viable sembla reubicar una peça, que tot apunta serà David López, que haurà de tornar a formar parella amb Diego Reyes.

Caldrà esperar però per comprovar quina és la tria del míster, i ara mateix tota la preocupació de l'espanyolisme està en la situació de l'Óscar Duarte, que  veu com la desgràcia trunca la seva trajectòria en l'equip en un moment en que s'havia afermat a l'eix de la saga, després de moltes setmanes fora dels onzes. De la situació del central i quina repercusió ha tingut aquesta greu lesió a Costa Rica hem parlat amb Maynor Solano, periodista de Teletica Canal 7: "La notícia afecta moltíssim a la selecció de Costa Rica pels propers partits; ha estat lamentable la notícia, i la quantitat de temps que estarà fira, entre set i vuit mesos en ple procés eliminatori i quan havia recuperat regularitat a l'Espanyol. El cos tècnic de Costa Rica el tenia pensar dosnar la titularitat en els dos propers encontres, l'assistent tècnic d'Óscar Ramírez, Luis Marín, ha dit avui que els fa canviar el que tenien pensat pel partit de divendres a l'Azteca perquè tenien pensat que estigués en l'onze titular de la tricolor. Tots els seus companys s'han manifestat; Bryan Oviedo, del Sunderland, que entén el seu sentir perquè va patir també una greu lesió de tíbia i peroné que li va fer perdre's l'últim Mundial, li ha enviat un missatge molt maco". Solano ha explicat que la notícia ha estat àmpliament coberta en aquell país: "Des de que van arribar els jugadors de Costa Rica a la lliga espanyola se'ls fa un seguiment constant, quan apareix en roda de premsa es fa una notícia; desseguida que es va saber de la lesió, els mitjans se'n van fer repercussió. A més, hi ha un seguiment superior per la relació existent amb l'Espanyol per la figura de don Ricardo Saprissa".