AVUI A POL

ALVARO VÁZQUEZ TORNA A CASA

01/09/2016
[VÍDEO] El davanter badaloní, que ho tenia mig fet amb el Depor, signa per a les properes quatre temporades. Després de la seva marxa l'any 2012, ara espera recuperar la seva millor versió de la mà de Quique Sanchez Flores.

Redacció, 2:00h Finalment, i després d'un gir inesperat de la seva situació, quan tothom donava ja per feta la seva marxa al Depor, s'ha fet realitat un fitxatge del qual havíem parlat molts dies al portal i al nostre programa de ràdio: Álvaro Vázquez, el fill pròdig format a les categories inferiors del club que un dia va haver de fer les maletes per buscar la seva oportunitat lluny d'un Espanyol en al qual havia jugat en totes les categories del Futbol Base fins a debutar a Primera, torna a casa; procedent del Getafe, fitxa a canvi d'una xifra que voltaria els 4 quilos per a les quatre properes temporades, temps en que Quique Sánchez Flores, que ja l'havia tingut sota les seves ordres després del seu pas pel Getafe, confia a  obtenir la seva millor versió.

Des del passat juny es parlava de la tornada d'Álvaro a l'Espanyol, i que de fet, existiria un acord entre Espanyol i jugador, i que només restava tancar l'entesa amb el Getafe, que el va renovar el passat gener fins l'any 2018, però que no podia assumir la seva fitxa a Segona. Álvaro va incorporar-se al futbol base perico l'any 2005, després de passar pel Trajana de Sant Adrià i la DAMM; va convertir-se en màxim golejador de totes les categories formatives fins que l'estiu de 2010 Mauricio Pochettino se'l va endur a fer la pretemporada amb el primer equip, debutant a Primera el 22 de setembre de 2010, en un partit al Santiago Bernabéu davant el Real Madrid; en el següent partit va ser titular, aconseguint el gol del triomf davant Osasuna. La seva millor temporada com a perico va ser la 2011-12 amb 5 dianes en 28 encontres. Aquell estiu va marxar traspassat al Geta a canvi d'uns tres quilos; la seva marxa no va estar exempta de polèmica per les declaracions del seu agent Josep Mª Orobitg, i pel fet que el jugador, pressionat pel seu representant, presentés  una denúncia davant l'AFE contra l'Espanyol per impagament. Álvaro reclamava al club l'any i mig de premis que li adeutava l'entitat, una quantitat que voltava el mig milió d'euros, el que es va interpretar com una manera d'Orobitg de tensar la corda per forçar la seva marxa. Malgrat aquesta tibantor, en les seves declaracions sempre ha demostrat guardar-li una gran estima a l'Espanyol, el que considera el seu club de sempre, i a l'afició perica. Després d'una etapa on no va tenir gaire presència en l'onze del Geta que entrenava Luis García Plaza va optar per marxar cedit al Swansea de Micahel Laudrup, on tampoc va tenir gaire sort -només va jugar 12 encontres, sense marcar-Posteriorment va tornar al club azulón, gaudint de la plena confiança de Cosmin Contra, malgrat el qual la seva bona trajectòria va veure's tallada en sec per una lesió que el va tenir 3 mesos apartat dels terrenys de joc. Després de passar pel quiròfan, va tornar coincidint precissament amb l'arribada de Quique Sánchez Flores a la banqueta azulona, un entrenador amb el qual va recuperar la seva millor versió. 

bannerpol1617.png

iconfacebook.png facebook.com/pericosonline
icontwitter.png twitter.com/pericosonline
iconinstagram.png instagram.com/pericosonline
iconradio.png cada dia a les 15h a Ràdio MARCA BCN
iconwhatsapp.png missatges de veu al 747.770.284 


PUBLICITAT