AVUI A POL

L'ASSISTÈNCIA AL POWER8 STADIUM NO REMUNTA

19/01/2015
Ni la bona marxa de l'equip en Lliga i Copa, ni les promocions, serveixen per incentivar l'assistència de públic. La plantilla es mostra comprensiva, però confia que s'animin a anar-hi més.

Redacció, 8:00h Com apuntava en el seu estudi l'Òscar Julià, una de les dades més negatives d'aquesta primera volta és la baixa afluència al Power8 Stadium; i aquesta vegada, no es pot dir que sigui perquè l'equip, en una bona línia de resultats, i en general, el club, amb un seguit de promocions pels socis, no estigui donant motius com per incentivar l'afluència de públic. Aquesta última setmana i malgrat tot el que hi havia en joc, s'han viscut dues entrades molt pobres, 16.950 en Copa davant el València, i 12.710 seguidors en Lliga, davant el Celta, la que és la segona pitjor entrada històrica a Cornellà en Lliga. Enguany, només una vegada, en el partit davant el Dépor, s'han superat els 20.000, amb 22.732 assistents.

Avui, al diari L'Esportiu, podem llegir les reflexions d'alguns dels integrants de la plantilla perica davant aquest fet, preocupant. Abraham es mostra comprensiu: "Ens agrada que el camp estigui com més ple millor. Però cal entendre que cadascú té les seves circumstàncies i hi ha gent que no pot venir. Els que vénen animen molt i això és el més important", i també Casilla: "Les televisions hi influeixen i l'horari, també. Si el fan en obert, i amb el fred que feia, què vols que et digui... Crec que dijous la gent respondrà. I si l'equip ho fa bé i obté un bon resultat, la gent s'animarà a venir més."

El passat desembre Collet reflexionava sobre la baixa assistència a l'estadi; pel president, si l'equip lluita per objectius ambiciosos la gent tornarà a l'estadi

Imatge d'arxiu 


PUBLICITAT