AVUI A POL

SERGIO GARCÍA, ESCOLLIT MILLOR JUGADOR PER LES PENYES

06/11/2014
Eric, N'kono, Bàrbara, Gay de Liébanal'infantil B i Ricard Vicente, entre la nòmina de premiats en la Gala de la Federació Catalana de Penyes.

Redacció 23:00h El capità blanc-i-blau i màxim golejador de l'equip Sergio García ha estat triat com a millor jugador de la passada temporada 2013-2014, segons les penyes del RCD Espanyol, i rebrà el guardó en la setzena Gala de la Federació Catalana de Penyes que tindrà lloc dissabte que ve dia 15 a l'Hotel Hesperia Tower a partir de les 9 de la nit.

Altres destacats guardons seran per al jove defensa de Costa d'Ivori, Eric Bertrand Bailly, com a premi a la projecció esportiva.

Premi veterans per al preparador de porters, l'històric porter camerunès Tommy N'Kono.

Premi futbol femení per a la jugadora Bàrbara Latorre i premi futbol base per a l'equip infantil B, campió del Torneig d'Arona.

Per la seva banda, el conegut economista i professor José Mª Gay de Liébana rebrà el premi a la Difusió Blanc-i-blava.

Així mateix, Ricard Vicente rebrà el guardó al mitjà de comunicació per la seva destacada labor des del programa Marca Espanyol de Radio Marca.

D'altra banda, la insígnia d'or, màxima distinció de la Federació de Penyes, es lliurarà a Urbano Alonso, per la seva col·laboració tant amb el Real Club Deportiu Espanyol com amb la Federació.

Entre els assistents a la Gala, ha confirmat la seva presència el capità de l'equip campió de la Copa del Rei de València l'any 2000, Moisés García "Arteaga", qui viatjarà des de Londres per estar amb l'afició espanyolista i a qui se li retrà un petit homenatge.

Hi serà, com no, el president Joan Collet, membres de la junta directiva, expresidents i assistirà una important representació de jugadors del primer equip.

Cal recordar que la gala del proper dia 15 de novembre tindrà lloc a partir de les 21:00 hores a l'Hotel Hesperia Tower (Gran Via, 144 de L'Hospitalet del Llobregat).

Per a aquells interessats, el preu del menú és de 45€ (15€ menú infantil).

La FCPE recorda que es poden obtenir els tiquets en la mateixa Federació de Penyes o fent un ingrés al compte ÉS18-0182-8760-2002-0008-2535 del BBVA.

Informació i reserves als telèfons 685 82 70 00, 93 292 77 00 (ext. 4007).