AVUI A POL

Món social

cartellmonsocial1213.png

Si ets el responsable a una penya o agrupació lligada al món blanc-i-blau, condueixes alguna iniciativa en clau perica i vols que el teu comunicat aparegui en aquest panell informatiu, o simplement vols compartir alguna experiència com a espanyolista, adreça'ns un correu amb text i/o imatges a info@pericosonline.com per tal de procedir a la seva publicació.   

PericosOnline no es fa responsable del contingut d'aquesta secció, que es nodreix únicament dels comunicats que arriben a la nostra redacció. 


2on CAMPIONAT DE FUTBOLÍ EN BLANC I BLAU DE PARETS DEL VALLÈS 

Diumenge 28 de juliol, dins els actes de Festa Major de  Parets del Vallès, es durà a terme per segon any consecutiu, un campionat de futbolí, amb premis per els 3 primers classificats.

 futboliparets2.png


INAUGURACIÓ DEL LOCAL DE LA PENYA BLANC i BLAVA de CARDEDEU

El passat dissabte 13 de juliol la PENYA BLANC i BLAVA de CARDEDEU, LLINARS i VILAMAJOR va inaugurar el seu nou local social situat al barri del Poble Sec de Cardedeu. Amb aquesta nova seu, la Junta Directiva de l'Associació pretén dinamitzar la Penya, proporcionant als seus associats un espai confortable per reunir-se i promoure diferents activitats. Així mateix, també es vol més visibilitat a l'afició i sentiment blanc i blau dels pobles de Cardedeu, Llinars i Vilamajor.

L'acte va comptar amb la presència de diferents convidats entre els quals destaquen Montserrat Tordera (Consellera del RCDE), Alberto Ariza (President de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona), Jaume Martínez (Coordinador de Penyes - Club), Salvador Fossas (PBB Sabadell), Calamanda Vila (Alcaldessa de Cardedeu) i Agustí Saltó (President PBB Cardedeu, Llinars i Vilamajor).

cardedeuinauguracio-1.jpg

cardedeuinauguracio-2.jpg

cardedeuinauguracio-3.jpg

cardedeuinauguracio-4.jpg

cardedeuinauguracio-5.jpg


 2on TORNEIG DE GOLF PERICOS DE SANT CUGAT

La Penya Pericos de Sant Cugat organitza la segona edició del Torneig de Golf Pericos de Sant Cugat que es celebrarà el proper dissabte 20 de Juliol en el Club de Golf de Sant Cugat del Vallès.

Un cop més, dins de les diferents activitats de la Penya, poden participar tots aquells pericos i simpatitzants del RCDE que vulguin compartir amb nosaltres una jornada festiva. Els jugadors han de tenir llicencia activa de la RFEG.

El torneig es juga en la modalitat Stableford individual en totes les seves categories.

Durant la celebració del recorregut els jugadors gaudiran d'una botifarrada, Tan mateix un còctel a la cloenda del torneig, entrega de trofeus i diferents sorteig de regals per el participants.

Lliurament de trofeus per les categories: Súper sèniors, Sènior Dames i cavallers, Hcp superior dames i cavallers, Hcp oficial dames i cavallers i Scratch dames i cavallers) i sorteig de premis el mateix dia.

Premis Especials:

• Bola més propera a tots els par 3: Paletilla de pernil.

• Drive més llarg en el forat ‘El colchón' : Paletilla de pernil.

• Sorteig d'articles de golf, rellotges,... i una nit al Hotel Peralada amb dos greenfees.

• I una nit al Golf Sant Marc a Puigcerdà amb dos greenfees.


Data Límit per les inscripcions: 18 de Juliol de 2013

Inscripcions al Club Golf Sant Cugat o per telèfon: 93.674.39.08


2n CONCURS FOTOGRÀFIC  "EL TEU ESTIU EN BLANC-I-BLAU"

La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol organitza el 2n Concurs Fotogràfic "EL TEU ESTIU EN BLANC I BLAU" on tots els pericos poden participar i enviar fotografies sobre com viuen i gaudeixen de l'estiu 2013, en clau blanc i blava. 

PERÍODE: del 8 de juliol al 5 de setembre de 2013.

PARTICIPANTS: socis i aficionats del RCD Espanyol.

MITJÀ: fotografia digital.

ENVIAMENT DE LES FOTOGRAFIES: - Per correu electrònic a fotofcpe@hotmail.com

REQUISITS: Les fotografies participants han de fer referència a aquest estiu 2013, siguin al destí de vacances o al lloc de residència, i on apareguin persones, paisatges, llocs, monuments, etc... amb distintius del RCD Espanyol. Es valorarà l'originalitat i simpatia de les fotografies. 

S'haurà de facilitar les següents dades: 
- Nom i cognoms:
- Localitat de residència:
- Telèfon i correu electrònic de contacte:
- Ets soci del RCD Espanyol?:

JURAT: Comissió concurs de fotografia "El teu estiu en blanc i blau" 

DATA DE DECISIÓ DELS PREMIATS: 15 de setembre del 2013. 

PREMIS: 1r Premi: 1 càmera fotogràfica, 2 tribunes Estadi RCDE per un partit i 1 lot de productes RCDE. 2n Premi: 2 tribunes Estadi RCDE per un partit i 1 lot de productes RCDE. 3r Premi: 2 tribunes Estadi RCDE per un partit. 

NOTA: - Els participants accepten les condicions del concurs i autoritzen la difusió de les seves fotografies. - Cada participant podrà un màxim de dos fotografies.

- La setmana següent a la finalització del concurs totes les fotografies seran exposades a les oficines de la Federació de Penyes. - S'informarà als guanyadors a través de la F.C.P.E. i els mitjans de comunicació. 

ORGANITZA: F.C.P.E. Qualsevol dubte sobre el concurs el poden adreçar al correu electrònic: fotofcpe@hotmail.com 


ASSEMBLEA ECONOMISTES PERICOS

El divendres 19 de Juliol, celebrarem l´Assembles Ordinaria d´ECONOMISTES PERICOS

Amb el seguent ordre del dia.

  • Aprovació del acte de l´anterior Assemblea
  • Analisi del curs 2012-13
  • Situació económica
  • Ratificació Junta Directiva
  • Actes proper curs
  • Precs i preguntes

Lloc; CLUB NAUTIC EL BALIS de Sant Andreu de Llavaneres
DINAR A LES 14,30 EN EL RESTAURANT SOCIAL DEL CLUB NAUTIC EL BALIS
DESPRES DEL DINAR ASSEMBLEA.

Preguem confirmació per el dinar per reservar taula.

Josep-LLuis Masriera i Raventós
Economista
932071034 / 629747180 


LA MANIGUA TINDRÀ ESTAND A PLAÇA CATALUNYA PER LA MERCÈ

standmanigua.jpg

Ens complau informar que la nostra penya tindrà un Estand a la Plaça de Catalunya de Barcelona, per a les festes de la Mercè 2013, els dies 21, 22 i 24 de setembre de 2013, amb motiu de la 18a Mostra d'Associacions de Barcelona.

Salutacions!

www.gpemanigua.com


        UBICACIÓ DE LA JUVENIL 1991 PER LA TEMPORADA 2013-14 

novaubicaciojuvenil.jpg

Bones a tots/es peric@s !

Portem una nova i important informació que de ben segur molts estaven esperant. Parlem de la possibilitat de compartir graderia amb nosaltres, la Juvenil.

L' informació que oferim és la següent:

- Per aquells/es que ja veu ser socis/es al nostre sector, el 239, heu de renovar el vostre abonament en el mateix sector.

- Per aquells/es que voleu venir amb nosaltres aquesta nova temporada heu de fer-vos socis al sector 238 i/o en cas d'haver fet la renovació en una altra ubicació podeu demanar el canvi al club.

Per ambdós casos heu de comunicar al club, presentant-se al Punt d'Atenció al Soci (Estadi) o bé trucant per telèfon, que voleu anar amb la JUVENIL. Sense aquest últim requisit no tindrà validesa qualsevol tràmit.

La nostra força; El vostre alè. 


 NACE LA PEÑA ESPANYOLISTA PERICOS DEL SUR

Una nueva peña perica acaba de nacer en tierras de Andalucía y de Murcia. El sentimiento blanquiazul, a pesar de encontrarnos en una época llena de dificultades, sigue creciendo por doquier, más allá de las propias comarcas catalanas.

De la mano de un grupo "espanyolistas" residentes en diferentes poblaciones como Granada, Rincón de la Victoria, Málaga, Algaba en Sevilla, Sanlucar de Barrameda en Cádiz, entre otras localidades andaluzas así como Totana en Murcia, aficionados, que han fomentado su amistad siguiendo a nuestro equipo en sus desplazamientos, se han decidido a crear la nueva Peña Espanyolista Pericos del Sur.

Sergio Carvajal Mestre es el presidente de la nueva peña, Daniel Rubén Casasola su vicepresidente, su correo electrónico pericosdelsur@gmail.com y su web www.pericosdelsur.blogspot.com.es  

<< Tornar Fer comentari 409573 | 1 | Imprimir | Enviar


 23/08/2009 COMUNICADO OFICIAL DE LA PENYA ILEGAL JOSÉ EMILIO AMAVISCA A TODOS LOS PERICOS
 04/08/2009 INFORMACIÓ SOBRE LES CANDIDATURES A ORGANITZAR EL PROPER APLEC DE PENYES. LA PENYA BIB DE BREDA GUANYA EL TORNEIG DE FUTBOL-7 DEL MUNICIPI
 27/07/2009 COMUNICADO DE LA PBIB DE MONTCADA I REIXAC. ACTIVIDADES DE LAS PEÑAS CENTRAL, PERICOS MOTEROS Y FUERZA PERICA CON MOTIVO DE LA INAUGURACIÓN DEL NUEVO ESTADIO
 27/05/2009 ACTIVITATS DE LA FCPE I DE LES DIFERENTS PENYES BLANC I BLAVES
 14/04/2009 LA FCPE FA UNA CRIDA A OMPLIR MONTJUÏC DIUMENGE VINENT CONTRA EL RACING
 03/02/2009 LES PENYES PERIQUES CONVOQUEN LES SEVES CALÇOTADES
 09/01/2009 TOMÁS GUASCH I ALBERTO ARIZA, PROTAGONISTES A LA PBIB DE MONTCADA I REIXAC
 24/12/2008 ELS NENS DE MONTCADA I REIXAC I GELIDA, RECEPTORS DE LA SOLIDARITAT BLANC I BLAVA
 12/12/2008 LES PENYES ES SOLIDARITZEN AMB ELS MÉS PETITS
 30/09/2008 EL 5 DE OCTUBRE MONTSERRAT SE TEÑIRÁ DE BLANQUIAZUL
1 | 2