AVUI A POL

CARTES AL DIRECTOR

 Per poder publicar una Carta al Director haureu de complir les normes establertes:

  • Haureu de fer-nos arribar els vostres missatges mitjançant un correu electrònic dirigit ainfo@pericosonline.com amb el vostre text annexat en un document de Word o similar.
  • D'acord a l'establert en la Llei Orgànica 15 / 1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades recollides seran incloses temporalment en una Base de dades d'ús exclusiu del nostre portal. Les vostres dades no seran en cap cas ni venudes ni cedides a tercers. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició podreu exercir-los mitjançant correu dirigit a info@pericosonline.com
  • Tots els correus han d'estar signats amb noms i cognoms, i incloure DNI, població de residència i un telèfon de contacte. Tot i això, només publicarem el vostre nom al peu de cada carta. No acceptem nicknames.
  • Us demanem brevetat i concisió en els vostres escrits. 
  • No s'acceptaran cartes que els seus continguts puguin ser considerats difamatoris, vexatoris, insultants, injuriosos o contraris a les lleis, incloent els que constitueixin apologia de la violència en general, o aquells que puguin suposar qualsevol violació dels drets de tercers. No s'admetran, per tant, comentaris amb contingut racista, sexista, homofòbic o que, en general, puguin interpretar-se com un atac discriminatori cap a qualsevol col·lectiu o minoria sobre la base d'aspectes com la nacionalitat, sexe, religió, edat, ideologia o qualsevol tipus de discapacitat física o mental.
  • PericosOnline es reserva el dret a no publicar totes aquelles cartes que no s'ajustin en aquestes condicions.
  • Les cartes no reflecteixen l'opinió de PericosOnline, sinó la dels autors de les cartes, i són ells els únics responsables de les opinions publicades.  
  • PericosOnline, arribat el cas, es reserva també el dret de rèplica. 

ploma.gif  La fi d'un pacte i la crisi d'un projecte

Ahir en el partit contra el Girona, va saltar pels aires, el pacte "només blanc-i-blau", signat pel mateix club i els denominats agents socials (FCPE, APMAE, Col•lectiu BiB Roger de Llúria, Penya Juvenil i Grada Canito / La Curva).

Hi ha un sector de la nostra afició que no ha volgut respondre a la crida d'exhibir en els partits del nostre club, sols símbols blanc-i-blaus. Amb total intransigència, han seguit exhibint banderes espanyoles. Algunes de les quals situades estratègicament a la vista de les càmeres de TV. Han demostrat, un cop més, que el bé del club els importa un rave. Que l'únic que els importa és el nom del club i manipular-lo políticament.

Davant d'aquesta obsessió de voler fer del club un reducte marginal de "españolismo político", ahir, es van tornar a veure algunes estelades i banderes catalanes.

Estem retrocedint als temps més foscos de Sarrià i Montjuïc quan els Brigadas Blanquiazules es bellugaven per les grades amb total llibertat. Ahir un individu va arrencar una estelada que hi havia penjada en el segon pis del gol nord.

Em permeto dir que el nostre club, és un club ferit de gravetat, tant en l'aspecte social com en l'esportiu. Sols cal veure, dies inoportuns de celebració a part, el lamentable aspecte de buidor que presenten les grades del nostre estadi partit rere partit.

Donar, institucionalment, l'esquena a les institucions catalanes i al sentiment majoritari al país, està passant factura.

Van esdevenir patètics els xiulets que van sorgir des de diverses zones de l'estadi, quan els aficionats del Girona van cridar "llibertat, llibertat i independència" Si no t'agraden aquests crits, no els segueixis, però respecta'ls. On és la tolerància i el sentit democràtic d'aquesta gent??? Una situació que per primera vegada en molt temps, em va fer sentir incòmode i estrany a casa meva.

En l'aspecte esportiu, amb la derrota d'ahir enfront del Girona, s'han encès tots els llums d'alerta. El Girona ens va donar un bany tàctic. Molt ben dirigits des de la banqueta. Tanmateix l'Espanyol és un fidel reflex de la desorientació i manca de crítica del nostre entrenador.

Baptistao i Piatti no s'assemblen en res als jugadors brillants de la temporada passada. Gerard Moreno, corre com un pollastre sense cap. No li arriba cap pilota en condicions. Ell mateix s'ho ha de fer tot. Ha de baixar a buscar pilotes al mig del camp. Sergi Darder que és un bon jugador, però no el cervell de mig camp que ens van voler vendre, s'ha diluït com un sucre en un cafè.

S'ha perdut la seguretat defensiva de la temporada passada. Els joves com Marc Navarro, Melendo i Marc Roca, s'han estancat en la seva progressió. Potser per culpa de la manca de confiança que reben des de la banqueta.

Ahir QSF, va haver de sentir els primers crits de desaprovació provinents de la grada i trobo que, encara, han trigat massa.

L'il•lusionant projecte de l'era Chen, està vivint la seva primera gran crisi. El millor de tot és que encara hi ha temps per a cercar solucions.

Jordi Príncep
Barcelona, 12 de desembre del 2018

<< Tornar Fer comentari 572 | 0 | Imprimir | Enviar


 16/03/2018 'Més violència al futbol'
 23/02/2018 'Responc al sr. García Pont'. 'La solución: incentivos por objectivos'
 21/02/2018 'Harto de los insultos'
 05/02/2018 'Gerard Pique, o el provocador compulsivo'. 'Dues preguntes i una consideració'.
 24/01/2018 'No solo de ilusiones vive el hombre'
 18/01/2018 'Una llàstima'
 02/01/2018 'No permitamos la manipulación'
 15/12/2017 Mañana será un gran día
 15/12/2017 Mañana será un gran dia
 06/11/2017 'Carta oberta al club'
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 10