AVUI A POL

Des de Montjuïc per César Santos

Més vius que mai

L'espanyolisme va viure una tarda màgica el passat dissabte. Segurament, la més màgica des que juguem a Cornellà. Per primera vegada després de dotze anys, jugarem l'Europa League i la mostra que teníem moltes ganes que això passés és la celebració post partit. Una invasió de camp al més pur estil de les salvacions a l'última jornada a Montjuïc. L'afició entregada i idolatrant uns jugadors que ho han donat tot per assolir la setena plaça. I els futbolistes emocionats per la fita que havien aconseguit després d'una duríssima temporada i per l'afecte que els va transmetre el seu públic. Bona prova d'això son les llàgrimes de Borja Iglesias a la zona mixta assegurant que "havia flipat" i no s'esperava sortir del camp sobre les espatlles dels aficionats.

Després d'una celebració sobre la gespa al ritme de "L'amour toujurs" de Gigi d'Agostino, l'afició sortia de l'estadi amb un somriure més gran que mai, fent càntics, tocant el clàxon dels seus cotxes i les xarxes socials s'omplien de fotos dels pericos amb les seves insígnies blanc-i-blaves. Tot això demostra que estem més vius que mai. Significa que hem superat una temporada de molts entrebancs, on hem arribat a pensar que patiríem per salvar-nos, on vam llençar la tovallola de la lluita per Europa i on ens han volgut fer creure que hi ha dos equips a Catalunya millor que nosaltres. Un cop més, l'espanyolisme ha tirat endavant i ara ja pot fixar la ment en un estiu que es presenta molt divertit.

Primer, perquè el nostre mercat de fitxatges sempre és divertit amb els mil noms que sonen. Després, hem de tenir en compte que dintre d'un mes tenim el sorteig de la fase prèvia de l'Europa League i començarem a jugar gairebé un mes abans que la resta d'equips, el que suposa que al juliol ja tindrem el xip de temporada actiu. Per sort, no estarem tres mesos parlant només de possibles fitxatges i, sis tot va bé, tindrem quatre partits oficials previs al començament del campionat. No obstant això, és temps de degustar el que hem aconseguit i ja farem pronòstics amb l'Europa League. Gaudeix perico, t'ho has guanyat!

César Santos

@cesarsg96   


 02/05/2020 El día en que conquistamos Alemania
 26/02/2020 Fa temps que és el torn dels jugadors
 17/01/2020 Ya no vale mirar a otro lado con el femenino
 11/12/2019 Quina injustícia, Jaspe
 04/12/2019 No puc evitar creure-hi
 26/11/2019 Que sean valientes
 06/11/2019 Escape room
 02/10/2019 Anem set partits tard
 19/09/2019 Una nova oportunitat
 28/08/2019 Ha de ser la primera gran setmana
1 | 2