AVUI A POL

Des de Montjuïc per César Santos

Ara ens toca a nosaltres!

La temporada de l'Espanyol ha estat realment caòtica a escala emocional. Hem viscut moments de sentir-nos capaços de tombar a qualsevol i situacions en què no sabíem com ens ho faríem per evitar el descens. Gairebé sense saber com, ens plantem a la darrera jornada de lliga amb possibilitats d'assolir la setena plaça, que ens permetria jugar a Europa la temporada vinent. Per primera vegada a la història de l'RCDE Stadium, arribem a la darrera jornada jugant-nos algun objectiu.

Aquesta situació es dóna perquè l'equip ha respost i ha complit amb la seva paraula d'intentar-ho fins al final. L'Espanyol acumula set partits sense perdre i, ben és cert, que des de la davallada d'Eibar, on ens van guanyar 3-0 el 21 de gener, només hem perdut en lliga contra Reial Madrid, Sevilla i Barça. Amb les seves virtuts i els seus defectes, l'equip ha anat evolucionant al llarg de la temporada fins a convertir-se en l'equip més solvent i pràctic que és ara.

S'ha de reconèixer la feina i esforç dels jugadors. Hem de respondre. Seria trist jugar-nos Europa amb menys de 25.000 persones a l'estadi encara que sabem que no depenem de nosaltres mateixos. L'Espanyol mereix ser recolzat en l'últim partit, ja que, per primera vegada en molt de temps, estem a prop d'Europa. Vagin a la Rambla a recollir les entrades gratuïtes o aprofitin les promocions que està fent el club, però no és un partit per quedar-se a casa. Imaginin el fet que tot surti bé i Cornellà sigui una festa, això no s'ho pot perdre un perico.

També pot passar el contrari i que ens quedem amb la mel als llavis, és cert. Però, el fet d'olorar la mel i haver-la vist a prop ja és un motiu de pes per retre una ovació a l'equip al final del partit. Aquestes setmanes d'il•lusió i de fer-nos a la idea d'estar jugant les prèvies al juliol no ens ho treu ningú. Passi el que passi l'Espanyol ha fet una temporada digna i, per aquest motiu, l'equip mereix que els hi donem suport al darrer compromís de la temporada.

César Santos

@cesarsg96  


 02/05/2020 El día en que conquistamos Alemania
 26/02/2020 Fa temps que és el torn dels jugadors
 17/01/2020 Ya no vale mirar a otro lado con el femenino
 11/12/2019 Quina injustícia, Jaspe
 04/12/2019 No puc evitar creure-hi
 26/11/2019 Que sean valientes
 06/11/2019 Escape room
 02/10/2019 Anem set partits tard
 19/09/2019 Una nova oportunitat
 28/08/2019 Ha de ser la primera gran setmana
1 | 2