AVUI A POL

Per la banda per Òscar Julià

Rectificar i aprofitar l'onada

L'equip està jugant el millor futbol de l'última dècada i, a sobre - perquè jugar bé no sempre és sinònim de guanyar partits -, estem a dos punts del líder del campionat a la vuitena jornada.

Però després de quatre partits a l'estadi, la mitjana d'espectadors no arriba a divuit mil. Per cert, només vint mil justets el dia del partidàs contra el Villarreal un diumenge a la tarda en un horari immillorable.

I per què va tan poca gent a l'estadi? Doncs perquè hem perdut, segons informacions del propi club, uns quatre mil socis aquest estiu. Quatre mil es diu ràpid però són moltíssims. I aquesta dada encara podria ser més greu si ens diguessin quants dels que han renovat ho han fet en la modalitat de RCDE FAN que només dona dret a conservar el número de soci i a tenir descomptes en la compra d'entrades.

Mentre esperem els detalls que en algun moment ens explicaran, que hauria d'incloure saber si hem guanyat un milió d'euros més com era l'objectiu del Director General Corporatiu, ja es pot afirmar que la campanya de renovació d'abonaments ha estat catastròfica i ens ha deixat un paisatge a les grades una mica més desolador del que ja era. I això que ja era trist.

Però no només diuen que mai és tard per rectificar, sinó que rectificar és de savis. Només li caldria empassar una mica d'orgull, però crec que seria un gest que honoraria el Director General Corporatiu si sortís en roda de premsa a anunciar que s'havia pres una decisió errònia apujant el preu dels abonaments i que s'ha decidit fer marxa enrere. Fins i tot crec que podríem aplaudir amb les orelles si anunciés que es fa un cert increment en el preu dels abonaments adults però que, per contra, no només torna als preus anterior dels abonaments infantils sinó que fa una rebaixa. En resum, pujar els adults i baixar els infantils en comparació amb la temporada anterior.

Crec que seria un gest que permetria recuperar socis perduts i que insuflaria una onada de trempera que, afegida a la bona marxa de l'equip, encara faria créixer més l'onada de positivisme i ambició que Rubi, Darder i companyia ens estant regalant sobre la gespa i que s'ha contagiat a la graderia.

I, de pas, demostraria una cintura i una preocupació pels socis que fa anys que aquest club va deixar enterrada en algun lloc recòndit.

Òscar Julià 

@OscarJulia

Blog   


 06/08/2019 Si Borja Iglesias marxa
 31/05/2019 Rubi, d'heroi a traïdor
 19/05/2019 Aprofitar l'onada
 13/05/2019 Els últims 8 partits
 08/04/2019 De víctimes i culpables
 21/03/2019 Incrementar els ingressos
 21/02/2019 De bons i dolents
 22/01/2019 Invariablement mediocres
 15/01/2019 Mantenir-se és innegociable.
 30/12/2018 El procés inexistent
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 27