AVUI A POL

EDITORIAL

ARA SI, BON NADAL!
Per moltes viandes que avui i els dies que venen ens trobem a la taula, de ben segur que els pericos celebrarem els Nadals amb el regust de la darrera victòria amb gol de Sergio García. Ha estat un bàlsam d'alegria a temps que es preveien convulsos, i que segueixen allotjant núvols a l'horitzó, per bé que el triomf de l'altre dia demostra que les coses són susceptibles de canviar, i no tan sols a pitjor.

Tenim molts arguments per l'esperança, començant pel joc de l'equip quan realment es convenç de les seves capacitats. Guanyar a l'Atlético de Madrid és guanyar a l'equip més complicat de la primera divisió. No és cap opinió, ho diuen les estadístiques. I si ets capaç de guanyar als matalassers fent un bon partit -compte, ells també- ets capaç de guanyar a qualsevol. Aquesta victòria suposa una injecció d'autoestima en vena. Ho hem d'aprofitar.

Hem de posar també en valor que davant una situació de tensió com la viscuda, la graderia hagi aparcat protestes contra el consell, contra el míster, contra els jugadors, contra tota la insatisfacció acumulada els darrers mesos, i hagi estat capaç d'animar i animar-se davant l'Atlético. L'afició espanyolista és probablement la més condescendent de la lliga. Té prou amb veure com els seus s'hi deixen la pell, cosa que no ha passat en algunes sonades derrotes. Malgrat les moltes discrepàncies, fins i tot internes, d'ordre social i fins i tot sociopolític, és una gran notícia que quan roda la pilota l'afició perica no es deixi endur per les fòbies i sigui capaç de ser una pinya al voltant del seu equip.

L'equip és la punta de llança de l'entitat. Sense l'equip no hi ha res. Esperem que l'equip i tots els que hi son al seu entorn siguin capaços d'aprofitar la frontissa que suposen les festes de Nadal i l'inici de l'any per canviar i mostrar-nos la seva millor cara, la que divendres es van mostrar ells mateixos davant el mirall que ens va posar al davant l'Atlético, l'equip que segueix sent al que voldríem semblar-nos quan siguem grans.

Bon Nadal Pericos, gaudiu molt. Ens ho mereixem.

PericosOnline

@PericosOnline        


 02/10/2017 PERDONAR I PERDRE
 25/09/2017 EVOLUCIÓ I CONSISTÈNCIA
 15/05/2017 ESPERANT L'EPÍLEG
 24/04/2017 GESTIONAR LES EMOCIONS
 17/04/2017 GUANYAR SENSE HORITZÓ
 10/04/2017 TORNA L'OPTIMISME
 05/04/2017 QUIQUE ES VA EQUIVOCAR
 03/04/2017 SAN MAMÉS: PROHIBIT PERDRE
 20/03/2017 DE NOU, LA PLANIFICACIÓ
 13/03/2017 VERTEBRANT L'EQUIP
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 17