AVUI A POL

Petits Accionistes per APMAE

Després de l'hoquei, seguim amb el vòlei?

El nostre nom no enganya, "Seccions" en plural, perquè la nostra voluntat es afegir més esports al nostre club, sempre que siguin econòmicament sostenibles, i hi hagi un equip de treball que ho porti endavant, amb l'ajut de la Junta.

Poc després de sortir a la llum el projecte de fer l'equip d'hoquei, vam ser contactats per un perico molt vinculat al món del vòlei que volia conèixer si podíem incloure el vòlei com una nova disciplina esportiva en el si de Seccions.

Unes setmanes després va fer el que li vam demanar, presentar un projecte de creació de la secció, amb un pla de treball, recerca d'espais on entrenar i jugar, pressupostos d'ingressos i despeses, equip de treball, etc.

El pla de treball contempla en un primer any, temporada 2017/18, la creació de les diferents categòrics inferiors, per si es compleixen els objectius continuar la temporada següent amb equips sèniors.

Per això ens cal per una banda aconseguir uns 2.000 euros en patrocinis amb espais publicitaris per un valor d'entre 500 i 200 euros, i el més important, nens i nenes que vulguin jugar a vòlei amb la nostra samarreta blanc-i-blava.

A falta d'acabar de tancar l'acord amb tres possibles pavellons amb espais disponibles a la zona de Vila Olímpica, Poblenou i Fòrum, sense excloure altres llocs que puguem contactar, els dies d'entrenament serien entre 1 i 2 per setmana, i el preu estaria entre 35 i 50 euros al mes, son preus i horaris orientatius.

De manera que si vols anunciar-te envia'ns un mail a info@sdespanyol.com, i sobretot, si vols que el teu fill o filla jugui al vòlei amb els nostres colors, omple aquest formulari  ara mateix. La data límit es el 10 de juliol, serà aleshores quan decidirem si engeguem o no el projecte.

Ah! i no t'oblidis de fer-te soci de Seccions Deportives Espanyol a partir de només 10 euros. Tan si t'havies preinscrit com si no, ara es el moment de formalitzar la teva alta. Segueix aquest enllaç, descarrega't el formulari, omple'l, imprimeix-lo, signa'l, escaneja-ho i ens l'envies a info@sdespanyol.com . Ja sabem que no es la manera més fàcil de donar-se d'alta, però les normes sobre protecció de dades i de prevenció de blanqueig de capital i finançament del terrorisme ens obliguen a demanar-vos aquest petit esforç. Per últim, ens comenten que en alguns ordinadors hi ha problemes per omplir-ho i descarregar-ho. Abans de res, les nostres disculpes, imaginem que es un problema compatibilitat de les versions de l'Office. En el primer cas el podeu imprimir i omplir-ho a ma, en el segon podeu provar des ‘d'un altre ordinador, i si persisteix el problema contacteu amb nosaltres pel mail indicat.

Acabo, posar en marxa aquest projecte requereix de molta feina, de manera que si algú ens vol donar un cop de ma, te disponibilitat de temps, li agrada treballar en equip, i si a més ens pot crear una pàgina de facebook o esta vinculat al mon del vòlei ja seria fantàstic, i si no hi han més coses per fer. Només demanem compromís i ganes de treballar, podeu contactar per mail amb nosaltres.

Ferran Marín 


 28/05/2020 La compensació pels partits a porta tancada de la present temporada
 05/12/2019 Passem comptes
 23/10/2019 Què tal us ha anat per Europa?
 07/08/2019 Alguna cosa a dir
 23/03/2018 Es busquen pericos implicats
 18/12/2017 Contant els comptes
 20/03/2017 Fem seccions?
 27/07/2016 Compra de acciones: información de servicio
 20/06/2016 Participa del sueño
 18/05/2016 Vols fer-li una pregunta a Ramon Robert?
1 | 2 | 3 | 4