AVUI A POL

EDITORIAL

TORNA L'OPTIMISME

Un fantàstic cap de setmana ens ha tornat a posar, com diuen els anglosaxons, back on track, es a dir, al camí correcte. No pas en la lluita per una Europa on caldria un petit miracle esportiu per arribar-hi, com abans -i això ho està demostrant l'Eibar- era a moltes excuses de distància. Però sí que l'optimisme ha tornat a Can Perico, després de tres dies foscos i com és habitual, autodestructius. La felicitat que reclamava Quique ja ha tornat, per bé que la felicitat al futbol, ho vulgui o no el nostre míster, és sempre lligada a les victòries. Bé, i a les derrotes del rival. Tot ajuda. 

Al llarg de la temporada sempre es poden reclamar coses a un equip, a qualsevol equip, però també cal posar en valor la tasca realitzada i el que s'ha aconseguit. Quan hi ha una derrota com la de Bilbao, tot tremola, és cert, però la crítica puntual no pot amagar l'evolució de l'equip. Una plantilla que arrossega problemes de planificació però que ha sabut fer de la necessitat virtut, cavalcant sobre la polivalència dels seus homes i també sobre el seu compromís. Hem aconseguit un grup sòlid al que li agrada guanyar i això no es pot negar si no és que t'agrada més disparar trets des d'una trinxera que no pas admetre la realitat d'un equip que ha crescut sobre les pròpies bases. Si amb això n'hi ha prou, ja és opinable, perquè certament, necessitem molt més si volem seduir a la gent perquè torni a l'estadi. Aquesta és la gran batalla que de moment, anem perdent.

El partit de Leganés, ha de servir per continuar en aquesta línia. Hem d'anar a guanyar a un camp gens fàcil davant un equip que si bé la competició se li està fent llarga, és més sòlid del que sembla. De nou, l'Espanyol ha de retrobar-se amb la seva millor versió, la que posa en pràctica quan guanya als equips que ha de guanyar. L'equip no ha de desenganxar-se de la seva afició i seguir demostrant com ho està fent que tingui o no l'objectiu europeu, no abaixarà els braços fins al darrer minut del darrer partit. Aquesta batalla de moment, l'anem guanyant.

PericosOnline

@PericosOnline     


 24/12/2017 ARA SI, BON NADAL!
 02/10/2017 PERDONAR I PERDRE
 25/09/2017 EVOLUCIÓ I CONSISTÈNCIA
 15/05/2017 ESPERANT L'EPÍLEG
 24/04/2017 GESTIONAR LES EMOCIONS
 17/04/2017 GUANYAR SENSE HORITZÓ
 05/04/2017 QUIQUE ES VA EQUIVOCAR
 03/04/2017 SAN MAMÉS: PROHIBIT PERDRE
 20/03/2017 DE NOU, LA PLANIFICACIÓ
 13/03/2017 VERTEBRANT L'EQUIP
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 17