AVUI A POL

Petits Accionistes per APMAE

Vols fer-li una pregunta a Ramon Robert?

Per fi ha finalitzat la lliga, i a part de valorar que ha donat de si, són molts els aficionats blanc-i-blaus que es pregunten com serà la propera temporada, la primera que començarà amb el grup Rastar com a màxim accionista del RCD. Espanyol.

Fins ara només han pogut conèixer la situació actual de l'Espanyol i quins plans volen desenvolupar mitjançant les declaracions aparegudes als mitjans de comunicació. No es el nostre cas, el fet de ser membres de la Junta de l'única associació de petits accionistes ens va permetre reunir-nos al mes de març amb el Conseller Delegat Sr. Ramon Robert, per conèixer de primera ma aquests temes i intercanviar punts de vista.

Al poc de començar la reunió, en Robert se'ns va avançar i es va oferir a explicar als aficionats tots aquests temes en un acte organitzat per nosaltres. Com podeu suposar ens va faltar temps per acceptar la seva proposta. I un cop finalitzada la lliga, acordada la data i reservada la sala, es hora de fer-ho públic i convidar-vos a assistir-hi i si ho desitgeu fer-li les preguntes que creieu oportunes amb l'únic límit que estableix el respecte i la bona educació. Això sí, us preguem que aprofiteu aquesta oportunitat per fer preguntes sobre aspectes de gestió econòmica, esportiva o social i no per assumptes com que "el meu seient està brut" o "a mi m'agradava més Glòria als Herois".

L'acte tindrà lloc el dimecres 1 de juny a les 19:00 hores, a la Sala de Conferències del Centre Cívic de les Cotxeres de Sants, al Carrer de Sants 79 de Barcelona.

L'acte serà moderat pel Director de "La Grada" Josep Sánchez, i jo mateix també estaré a la taula.

Per raons d'organització i per la limitació d'aforament de la sala, us preguem que confirmeu la vostra assistència enviant-nos un mail amb l'assumpte "Conferència" a l'adreça electrònica apmae@apmae.net.

Us hi esperem.

Ferran Marín


 28/05/2020 La compensació pels partits a porta tancada de la present temporada
 05/12/2019 Passem comptes
 23/10/2019 Què tal us ha anat per Europa?
 07/08/2019 Alguna cosa a dir
 23/03/2018 Es busquen pericos implicats
 18/12/2017 Contant els comptes
 16/06/2017 Després de l'hoquei, seguim amb el vòlei?
 20/03/2017 Fem seccions?
 27/07/2016 Compra de acciones: información de servicio
 20/06/2016 Participa del sueño
1 | 2 | 3 | 4