AVUI A POL

L'anònim per Manel Garcia

Guanyar com a visitant

Encara amb la ressaca post derbi, i amb únicament una victòria com a visitant, és molt important no subestimar-se i fer-se forts després d'una primera volta que catalogaria de "fluixeta".

Amb el partit contra el Celta el pròxim diumenge, és el moment d'encadenar la segona victòria com a visitant, i és que els següents desplaçaments haurien de ser competits, però assequibles. Riazor (Deportivo) i Ciudad de Valencia (Levante) són les següents visites després del Celta, en canvi equips com Villarreal, Madrid i Real Sociedad vindran al RCDE Stadium .

L'equip pot jugar molt millor del que ho està fent quan juga de visitant, i portar la iniciativa en els següents desplaçaments. Amb la més que probable tornada de David López a la defensa, és el moment de veure en acció a La Roca Sánchez i esperar si Quique decideix proposar més joc amb Darder i Granero, o si segueix decantant-se per un centre del camp més rocós substituït qualsevol dels dos per *Victor Sánchez. Quique s'ha caracteritzat per ser més conservador quan juga lluny de Cornellà.

És moment de donar un pas endavant en els partits lluny de Cornellà-El Prat i arriscar-se. Els plantejaments han de ser més ambiciosos i aconseguir més punts com a visitants. De tots és sabut que un equip no aspirarà a cotes importants si no suma victòries com a visitant.

A 7 punts del 7é classificat, els pròxims sis partits poden ser crucials per determinar si realment aquest equip ha trobat el famós "click". Amb el difícil calendari com a locals, els desplaçaments poden marcar la diferència i saber si aquest equip pot aspirar a estar en la lluita per la setena plaça, o si el millor és començar a planificar la següent temporada per aspirar a cotes més altes.

*Menció necessària per Victor Sánchez. Després d'haver tornat des de fa alguns partits a la seva posició, està recordant aquell Victor que a la majoria dels partits de temporades anteriors, era dels jugadors més destacats. Tot hi així, espero que aconsegueixi tornar a la seva millor versió

Manel García

@soymanel_man 


 25/01/2018 Espanyol en las redes sociales
 19/01/2018 Repassant les setmanes prèvies al derbi
 20/12/2017 L'actualitat perica
 24/11/2017 Sergio és el #9
 17/11/2017 Fent canvis
 10/11/2017 Las dos caras de la moneda
 03/11/2017 Jurado aún puede dar más
 26/10/2017 Torna la Copa
 19/10/2017 Il·lusió
1