AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: ET GENERA CONFIANÇA RUFETE PEL NOU PROJECTE?

13/07/2020
Et donem aquestes quatre opcions: A) No. ¡Rufete vete ya! B) Molt poca C) No ho tinc clar D) Deixem-lo treballar. Vota en l'enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: et genera confiança Rufete pel nou projecte?

 

 

La decepció i frustració de l'espanyolisme s'esta centrant aquest dies, a banda d'en una plantilla que ha donat un nivell molt deficient, en la figura de Rufete. La decisió de Chen que es fes carrec interínament de la banqueta ha erossionat greument la seva imatge, i tenint en compte que com a director esportiu ha de ser el constructor del proper projecte esportiu això és un problema molt greu. Malgrat l'alacantí segueix insitint en les seves compareixences públiques que "està per donar la cara pel club" a les 5 derrotes que atresora i la mala imatge de l'equip se suma que se'l segueix assenyalant com un dels responsables del descens: "L'afició té el dret de donar la seva opinió. Estic aquí perquè formo part del projecte. Amb tota la humilitat que pugui tenir, intento fer les coses el millor possible. He fet moltes coses malament, però alguna hauré fet bé. La realitat és que estic donant la cara i ho estic fent el millor possible. El que sí que estic fent és assumir la responsabilitat. He donat la cara i això té un risc. Però, ho he fet tota la vida i ho tornaria a fer. Perquè crec en els jugadors i les persones que formen el projecte. Sé que vaig en un vaixell que ha de navegar cap endavant. Puc agradar més o menys a la gent però pel meu club sempre donaré la cara" 

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de  Botemanía trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat.  Registra't ara amb el codi PERICO i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía, juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.