AVUI A POL

S'ACABA EL PAS DE CORCHIA PER L'ESPANYOL

30/06/2020
El club l'envia de tornada al Sevilla en acabar la seva cessió; el francès tanca la seva etapa com a perico amb només 270 minuts jugats en tres partits de Lliga i 360 a Europa.

Redacció, 20:20h L'Espanyol ha anunciat aquest 30 de juny que Sébastien Corchia posa fi a la seva etapa al RCD Espanyol; el  jugador francès, que estava cedit pel Sevilla fins aquesta data, torna així a la disciplina del club hispalenc. Ja fa unes setmanes us vam explicar, quelcom que poc després confirmava Rufete, que el club no contemplava el retorn del jugador a l'equip un cop tornés la competició i que com així ha estat, se li enviaria de tornada al club del Pizjuán agraïnt-li els -pocs per no dir nuls- serveis prestats en aquesta etapa.

Corchia va ser operat el 14 de desembre del passat any del menisc del genoll dret, per provar de solucionar un problema que li havia estat detectat des del partit davant l'Eibar a Ipurua el 15 de setembre. El 20 de gener se li va donar la baixa federativa amb la promesa feta quan encara ningú sospitava que la competació s'aturaria tres mesos per la pandèmia de la COVID19 que si es recuperava abans del final de Lliga i quedava alguna fitxa lliure, tornaria a tenir dorsal, tot i que al final no va ser així. Des del primer moment en que es va anunciar la seva arribada a préstec -l'Espanyol es va reservar una opció de compra de tres milions d'euros- va generar dubtes el seu llarg historial de lesions. En la seva presentació ja va explicar com al Benfica es va lesionar en el tercer entrenament, i va mostrar la seva confiança de tenir més sort a l'Espanyol; tot i això només ha jugat 270 minuts en Lliga repartits en tres partits, i 360 en les quatre actuacions en competició europea.