AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: CAL RENOVAR ELS JUGADORS QUE ACABEN CONTRACTE?

30/06/2020
Et donem aquestes quatre opcions: A) Cap ni un B) Depèn del cas C) Alguns, per trajectòria D) Sobretot els capitans. Vota en l'enquesta i digue'ns qui sí i qui no.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: cal renovar els jugadors que acaben contracte?

 

 

Rufete pot observar ara en primera línia i de manera privilegiada, com una mena d'infiltrat, què es cou al vestidor, quelcom que el pot ajudar en la presa de decisions. Un dels temes prioritaris es què fer amb jugadors que acaben contracte: mitjans com Esports COPE apunten a renovacions immediates, entre elles les del capità Javi López, mentre que altres fons periodístqiues apunten a que estaria per la labor de seguir

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de  Botemanía trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat.  Registra't ara amb el codi PERICO i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía, juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.