AVUI A POL

COLLET: 'QUAN TENS QUATRE ENTRENADORS ES DEMOSTRA QUE NO ÉS EL PROBLEMA, ÉS LA PLANIFICACIÓ NEFASTA QUE S'HA FET'

29/06/2020
L'ex-president diu no tenir por si Chen es ven el club: "Si passés els que l'agafin ho faran amb les mateixes ganes i interès que ho va fer Chen". "Molt malament s'ha de fer per no pujar però que ningú pensi que ho aconseguiràs amb nois de 21 anys", rebla

Redacció, 11:30h Joan Collet va haver de lidiar durant la seva presidència amb una època d'estretors econòmiques malgrat la quan va tenir l'encert d'evitar un descens que ara, malgrat la situació de les arques ha millorat notablement gràcies a l'arribada de Rastar i Chen Yansheng, sembla inevitable. Malgrat en les seves habituals compareixences a les tertúlies esportives de RAC1 sembpre ha volgut emetre un missatge positiu, ara ja veu la pèrdua de categoria com inevitable. Així l'ha analitzat, buscant raons que ell mateix havia avançat fa temps com la mala planificació i el fet que no es pot anar per Primera amb una davanter com la nostra amb molt poc gol: "Sempre he volgut donar un missatge positiu, però he estat un il·lús pensant que era possible. Tenim tots els números, només hem estat una jornada fora del descens i gairebé totes cuers, ningú ha fet més d quatre gols, tenim una plantilla descompensada i des del primer partit es va veure que jugàvem amb jugadors al davant que no podien fer el mateix que Gerard Moreno i Borja Iglesias. El cessament d'Abelardo? No sabem què ha passat, una cosa és donar comunicats i una altra saber què ha passat: el d'Abelardo crec que no ha estat culpa seva, altra versió és que ha baixat els braços... però quan tens quatre entrenadors es demostra que no és problema d'entrenador, és la planificació nefasta que s'ha fet. Qui és responsable? No sé, hi havia Perarnau i Rufete i no sé quin percentatge de culpa tenen l'un i l'altre, ara un és fora i l'altre és el que decideix. Serem el pressupost número 1 de Segona i molt malament s'han de fer les coses per no pujar però que ningú pensi que ho aconseguiràs amb nois de 21 anys. És la pitjor temporada dels 120 anys de la història de l'Espanyol. El femení s'ha salvat perquè es va suspendre la Lliga, la Base està com està..."

Moltes veus reclamen un canvi de propietat: "Si tinc por que Chen vengui el club? Por no, quan va venir va anar bé pel club pel tema econòmic, ho va estructurar bé, però al cap de quatre anys en el tema esportiu estem com estem. Si això passés els que l'agafin ho faran amb les mateixes ganes i interès que ho va fer Chen. I si segueix espero que s'envolti de gent que l'orientin millor del que ha passat fins ara. Ara el missatge és que el dol duri poc, pujar en un any i que ningú baixi del vaixell".

 

;