AVUI A POL

RECULADA EN LA DATA DEL 12 DE JUNY?

22/05/2020
El mateix mitjà que la va donar per segura afirma que Tebas ara es decantaria pel 19; tenir permís per passar de fase i poder entrenar amb tota la plantilla, la clau.

Redacció, 7:30h La data de tornada de LaLiga segueix generant informacions contradictòries; si ahir al vespre COPE insistia que havia quedat definida ja de manera clara la data del 12 de juny, hore smé stard la mateixa emissora apuntava que la patronal hauria descartat el segon divendres de juny com a data elegida per Javier Tebes. La clau, que els equips necessiten més temps per a posar-se a punt per a tornar a jugar. Recordem que el pla actual de la competició contempla que els equips continuïn entrenant per grups fins a l'1 de juny.

 

 Els equips s'entrenne en grups de 10 homes des del passat dilluns, i en principi no es podria fer-ho amb tota la plantilla fins a finals de la propera setmana

El següent pas és que LaLiga confirmi el calendari de forma oficial als clubs, quelcom que està previst que succeeixi el proper dijous 28 de maig. Quelcom clau com queda apuntat és en aquest sentit que els equips puguin realitzar entrenaments amb la totalitat del grup al més aviat possible, ja que tant futbolistes com entrenadors han reclamat poder tenir temps suficient per a preparar-se de manera col·lectiva. Des d'AFE sempre han defensat que es necessita un mínim de dues setmanes completes d'entrenaments amb tot el grup. En principi en l'arrencada de la setmana vinent es mantindria l'entrenament en grups reduïts i, per tant, seguirien en la fase 3 del protocol de LaLiga i no podrien començar aquests reclamats entrenaments col·lectius, però algunes fonts apunten que Tebas demani al llarg del dia d'avui permís al Ministeri de Sanitat per a passar a la fase 4. Si Sanitat dóna el vistiplau i els següents tests de coronavirus continuen donant bons resultats, els equips passarien a entrenar-se en grups més grans o fins i tot ja tot l'equip a finals de la setmana vinent.