AVUI A POL

L'AFICIÓ XINESA ENVIA BONS DESITJOS

24/03/2020
Afeccionats xinesos confeccionen un emotiu vídeo per Wu Lei i la resta d'afectats. Zhong, una perica de la localitat de Sichuan, ha preparat un carregament de 20.000 mascaretes per enviar-les a Barcelona.

Redacció, 24/3/20, 20h (actualització, 25/3/20h) Des dela Xina ens arriba una mostra més de solidaritat de l'afició perica d'aquell país davant l'extensió de la pandèmia del coronavirus, de la qual ells afortunadament i després de meoss de lluita estan aconseguint sortir. Així, l'afició xinesa ha elaborat un emotiu vídeo per Wu Lei, un dels sis membres de la plantilla i staff que van donar positiu en les test per detectar el virus, i per a la resta d'afectats, on no falten desitjos que acabin de recuperar-se aviat, que aviat puguem sortir d'aquest malson, i com no d'un futur d'esperança per al club i tots els seguidors.

A més d'aquests missatge d'ànim, hi ha afeccionats intentant enviar mascaretes a Barcelona. Una d'ells, Zhong, de la localitat de Sichuan, ha preparat un carregament de 20.000 mascaretes, i ho estan vehiculant a través del consolat ja que el club no pot fer-se'n càrrec directament de la seva distribució. A la Xina valoren especialment en fet que l'Espanyol, en un moment en que la pandèmia era especialment estesa allà, el club envies 500.000 mascaretes. Zhong sempre ha tingut un pes a sobre, que quan al 2008 un terratrèmol va assolar Sichuan no va poder fer res per salvar els seus conciutadans i que ara, veient com el coronavirus està afectant a Espanya, ha volgut donar un cop de mà. Seguidora perica des de l'arribada de Wu Lei, ja ha estat un cop al nostre pais i pensava tornar al maig, però lògicament ha hagut d'ajornar el viatge, però ni que sigui des de la distància ha volgut donar aquest cop de mà. Amb l'ajut del consulat xinès a Barcelona envia aquest primer pack de 10.000 mascaretes -podrien arribar la propera setmana-, i ja hi han 10.000 en procés.