AVUI A POL

FEM UNA ESTRELLA AMB... RAFA MARAÑÓN

15/02/2020
El mític ex-davanter ens dóna la seva visió de la figura de Raúl de Tomás, del partit davant el Sevilla i de com veu l'objectiu de la salvació.

Redacció, 7:30h Com en anteriors temporades, Estrella DAMM fa possible que a PericosOnline escoltem com veuen l'actualitat espanyolista diferents personatges significats de l'entorn perico. Avui la cita és amb e mític davanter dels anys 70-80 de, Rafa Marañón. El d'Olite, que va fitxar pel conjunt perico la 1974-75, va estar durant 9 temporades defensant la blanc-i-blava esdevenint un autèntic ídol, i aconseguint convertir-se en el màxim golejador de la història del club, amb una marca que segueix en vigor i difícilment ningú serà capaç de superar.

L'Andrea Martínez ha començat preguntat a Marañón què pensa d'un altre futbolista que com ell, destaca pel seu vessant golejador, Raúl de Tomás: "És un futbolista super-interessant, capaç d'aconseguir gol i també de crear-lo, el que pot ser-li molt ltil a l'Espanyol en les circumstàncies que ens trobem. Pot aconseguir molts gol i capacitar els companys perquè marquin i aconsegueixin les victòries necessàries per salvar-se". 

L'equip te aquest diumenge una cita clau al Pizjuán davant el Sevilla, un encontre que Abelardo afronta amb diferents dilemes que resoldre, un el de qui serà el lateral esquerre: "Conec força l'entrenador però no tinc la capacitat per discernir el que ha de fer i tampoc m'atreviria; Cabrera és una alternativa però no és l'única", destaca el d'Olite.

Malgrat la diferència de punts a la taula, el Sevilla afronta la cita en una dinàmica negativa: "Sempre ha estat una pedra de toc important, és un equip contrastat, pot ser uns pedra de toc bona o dolenta, tal com s'han desenvolupat els partits pot ser que ens esperin amb les dents esmolades, estem capacitats per puntuar i espero que puguem aconseguir quelcom de positiu".

Una combinació favorable de resultats faria que l'Espanyol pogués sortir fins i tot de la zona vermella, tot i que encara queda molta Lliga i res és definitiu; Marañon, un home que les ha vist de tots colors, manté l'esperança: "No vull ser malastruc ni dir que l'Espanyol està enfonsat, la situació és difícil però tinc fe, l'Espanyol te capacitat suficient com per sortir-se i aconseguir la salvació".

 

 


PUBLICITAT