AVUI A POL

ELÍAS CONTEL: 'DE VILA-REAL EM VAIG EMPORTAR TRES PUNTS I UN MARCAPASSOS'

14/02/2020
El veterà seguidor perico que va patir una aturada cardíaca a Vila-real explica com en el primer que va pensar en despertar a l'hospital va ser en què havia fet l'Espanyol; ara, només espera que es faci realitat la salvació.

Redacció, 16h El recent triomf de l'Espanyol al camp del Villarreal ens va deixar per sobre de la victoria un ensurt considerable, el de l'aturada cardíaca que va patir un dels tres milers de pericos desplaçats, Elías Contel. Afortunadament, tot va quedar en un ensurt i tres setmanes després aquest veterà seguidor de 79 anys ja va poder tornar a la grada a animar al seu equip, i rebre coincidint amb l'encontre de diumenge passat enfront del Mallorca l'homenatge i el caliu de l'entitat. 

El País publica avui una entrevista amb aquest seguidor perico, en que explica com va anar tot plegat, i què va sentir en obrir els ulls després de sortir del quiròfan de l'hospital de Castelló: "Em va donar una gran alegria saber que havíem guanyat. De Vila-real em vaig emportar tres punts i un marcapassos". "Jo no fallo mai. Si fos per mi ja hauria vingut a veure el partit contra l'Athletic Club, però em van frenar perquè només havien passat set dies", insisteix, que malgrat viua  Sort, a 250 quilòmetres de Barcelona, és un fidel tant en els encontres que es juguen a Cornellà-El Prat com els que tenen com a escenari molts camps de la resta d'Espanya acompanyat sempre de la seva família. "Anem plegats al camp i després al cinema o a menjar. Tots som periquitos. Alguns dels meus néts, fins i tot, eren socis abans de néixer", s'enorgulleix el veterà seguidor, que ara mentre acaba de recuperar-se espera que l'equip pugui aconseguir la permanència: "Hem fet fitxatges molt bons que ens faran tirar per a dalt en la classificació. Ens costarà, patirem, però sortirem d'aquesta. Estic convençut".


PUBLICITAT