AVUI A POL

MARC ROCA: 'L'ESPANYOL NO ESTÀ GENS MORT, ESTEM MÉS VIUS QUE MAI'

14/02/2020
Tot i admetre que seria "brutal aconseguir els tres punts i sortir del descens" aquesta jornada, recorda que encara queda molta Lliga. Malgrat prioritzar la permanència, es mostra obert a ampliar el seu contracte

CE Dani Jarque, 13:15h Entrenament matinal a porta tancada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per seguir preparant el partit de diumenge al Sánchez-Pizjuán. Una hipotètica victòria a Sevilla suposaria la segona victòria consecutiva en Lliga, fet que encara no s'ha produït aquesta temporada. Els de Lopetegui arriben al partit sota un clima de tensió fruit dels mals resultats aconseguits en l'últim mes, situació que intentarà aprofitar la plantilla blanc-i-blava. Per repassar l'actualitat del primer equip, Marc Roca ha atès als mitjans de comunicació en sala de premsa

El migcampista ha parlat de la cita de diumenge a Sevilla,:"Afrontem el partit com a una oportunitat per seguir sumant punts. És un partit molt important per nosaltres en el que sortirem a guanyar. Hem de ser ambiciosos però sent conscients de la qualitat del roval. Veurem un Espanyol valent" tot afegint que "és un partit molt complicat per la situació del Sevilla. Ens centrem en nosaltres i en fer un bon partit. Serem valents i convençuts de poder guanyar el partit". El de La Granada ha parlat també de la primera victòria a Cornella aconseguida la jornada passada davant del Mallorca: "Teníem el pes de no haver aconseguit la victòria a casa. Guanyar al Mallorca ens treu un pes de sobre i esperem que ara puguem jugar més tranquils a casa. La victòria va ser gràcies també a l'afició, amb ells és tot més fàcil".

Roca ha parlat del fet de poder sortir del descens si els resultats acompanyen aquesta jornada, "Sería brutal aconseguir els 3 punts i sortir del descens. Estem competint tots el partits però som conscients de que som últims. Setmana a setmana hem de seguir treballant per poder celebrar-ho a final de temporada". En relació a l'actual situació de l'equip, Marc Roca s'ha mostrat força optimista,"Estem creixent i això és positiu. Sabem que estem més vius que mai". El jove jugador blan-i-blau ha parlat del fet de tenir a David López com a company al mig del camp, "Estic molt còmode amb tots els companys. David em dona equilibri i llibertat per moure'm més i poder ser més ofensiu. És un líder dintre el camp i això ens ajuda a tots".

El pivt ha parlat del futur llançador de penals, que serà a partir d'ara RDT"Amb Abelardo hem decidit que Raúl llençarà els penals. Tots volem ajudar al equip i em pensat que Raúl és el millor per fer-ho. Per últim, Roca ha parlat del seu futur com a jugador blanc-i-blau ja que el seu contracte finalitza el 2022, "Sempre he dit que aquí em sento a casa. Voldria ampliar el meu contracte amb el club però ara parlar d'això ens distreuria. Ens hem de centrar en treure la situació endavant". 

 

 


PUBLICITAT