AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: SIGNES L'EMPAT AL PIZJUÁN?

14/02/2020
Et donem aquestes quatre opcions: A) Ni de conya! B) D'entrada, no C) Un punt és bo D) Amb la teva sang. Vota en l'enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: signes l'empat al Pizjuán?

 

 

Tot i que un empat al Pizjuán es podria considerar un bon resultat, ahir Bernrndo insistia en la necessitat de sumar de tres per la situació a la taula. El colombià, que coneix bé aquella casa, va parlar del moment del Sevilla: "És un club que ha d'estar sempre mirant en els llocs de dalt. Ells volen mantenir una línia d'equip champions i tenen plantilla per fer-ho. Quan no tens els resultats és normal que hi hagi moments menys relaxats. Però nosaltres ens hem de centrar en nosaltres. Tenim un partit per seguir creixent. No els hi posarem les coses fàcils. Volem guanyar però són igual d'importants els primers minuts com els últims. El Sevilla s'ha deixat molts punts en els minuts finals". 

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de  Botemanía trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat.  Registra't ara amb el codi PERICO i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía, juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.