AVUI A POL

DIEGO LÓPEZ: 'HEM DE RESTAR LA DIFERÈNCIA DE PUNTS JORNADA A JORNADA I SEGUIR CREIENT QUE ÉS POSSIBLE'

15/01/2020
El porter gallec ha parlat de la importància de notar a prop a l'afició al llarg de la segona volta: "Per a nosaltres és molt important. Mai havia viscut una cosa com al derbi al nostre estadi, ens van ajudar a empatar el partit"

CE Dani Jarque, 14:15h L'Espanyol tornava als entrenaments a la Ciutat Esportiva després d'un dia de descans marcat pel sorteig dels setzens de la Copa del Rei, en que l'Espanyol s'enfrontarà a la Real Sociedad al Reale Arena el dimecres 22 a les 21h. Abans peò toca la Lliga; l'equip prepara ja el xoc de diumenge contra el Villarreal a un Estadi de la Ceràmica que estarà invadida per l'afició perica. Per parlar de l'actualitat del club ha passat per roda de premsa Diego López, un dels pesos pesats de la plantilla. 

El meta ha manifestat un cop més la fe del vestuari en treure endavant la situació, "El vestidor sempre ha estat molt optimista amb la salvació. És cert que han passat coses en els últims dies que estan ajudant a creure-hi fins i tot més" tot afegint que, "des de dintre sempre hem cregut en què ho treurem endavant. De vegades els resultats fa que canviïn coses com també l'arribada del nou míster. Hem aconseguit un punt en un partit complicat però ara ens queda una segona volta importantíssima".

El veterà porter perico ha parlat de la segona volta i de la diferència de punts amb els equips que marquen la salvació, "Serà una cursa de 19 partits en què estem segurs que ho aconseguirem. Hem de restar la diferència de punts jornada a jornada i seguir creient en que és possible". El porter ha fet balanç de la primera volta, "La temporada ha estat molt dolenta i tot i així encara estem a només 4 punts de la salvació en una classificació que està molt ajustada".

En relació al desplaçament en massa de l'afició perica a Villarreal, ha insistit que "per a nosaltres és molt important tenir l'afició a prop. Mai havia viscut una cosa així al nostre estadi. Ens van ajudar a empatar el partit. Ens donarà molta força veure a tant periquito a Vila-real. Esperem guanyar perquè el viatge de tornada sigui bonic per a tots" tot parlant de l'últim gran desplaçament de l'afició de l'espanyol a Villarreal quan ell mateix era jugador groget, "En aquella època a Vila-real teníem molt bon equip però recordo notar molt a l'afició de l'Espanyol que es va desplaçar".

Per últim, el de Paradela ha parlat de la dinàmica de l'equip i de la necessitat de ser professionals per adaptar-se a totes les possibles situacions, "La dinàmica de l'equip i dels jugadors és ascendent. Hem de tenir la mentalitat de guanyar molts punts en la segona volta. Hem de ser prou professionals per adaptar-nos als nous entrenadors i a totes les possibles situacions".