AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: QUÈ ET SEMBLA LA REAL COM A RIVAL DE COPA?

15/01/2020
Et donem aquestes quatre opcions: A) Passarem B) Eliminatòria oberta C) Complicadíssim D) Eliminats. Vota en l'enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: què et sembla la Real com a rival de Copa?

 

 

Ahir el portaveu del club, Joan Capdevila, feia una primera valoració d'aquest enfrontament; la Real Sociedad és un dels equips que millor joc desenvolupa de Primera, tot i que la història juga a favor dels nostres: de quatre enfrontaments entre tots dos conjunts, en tres la classificació va ser per l'Espanyol

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.