AVUI A POL

IBAI GÓMEZ, OPCIÓ PER A LA BANDA

13/01/2020
L'actual jugador de l'Athletic Club, que ja va coincidir i rendir amb Abelardo a l'Alavés, és una de les opcions que hi ha sobre la taula. El club també treballa en alleugerir plantilla ja que vol fitxar altres dos jugadors.

Redacció, 13:45h L'Espanyol segueix buscant perfils per reforçar la banda dreta de l'atac i segons hem pogut saber des de PericosOnline, Ibai Gómez (1989, 30 anys) és una de les opcions que hi ha sobre la taula. L'actual jugador de l'Athletic Club té molt bona relació amb Abelardo, tècnic amb el qual va coincidir a l'Alavés i també va ser capaç de rendir a un molt bon nivell. L'Athletic Club és conscient de l'interès de l'Espanyol i la fórmula que es buscaria, en principi, seria una cessió fins a final de temporada. El futbolista, que aquesta temporada no està tenint molta continuïtat, acaba contracte el 30 de juny de 2022. Tot depèn de l'acord entre clubs i dels moviments que es produeixin durant aquests dies. 

Ibai va fitxar l'estiu de 2016 per l'Alavés, despres de rescindir contracte amb l'Athletic Club, i en la seva primera campanya com babazorro va anotar set gols, alguns d'ells decisius per a aconseguir el novè lloc amb 55 punts. El 4 de desembre de 2017 va anotar el seu primer hat-trick com a professional, que va servir per a remuntar un 2-0 al Girona en els últims vint minuts de partit en el que era precisament el primer partit dirigit per Abelardo. Va acabar la seva segona temporada en el club vitorià novament amb set gols, havent anotat a equips com l'Athletic Club o Villareal, convertint-se en una de les peces clau en l'esquema d'Abelardo, que va acabar aconseguint folgadament la salvació. Després d'una bona arrencada el curs 2018-19,  ja que va donar el triomf a l'equip babazorro a Valladolid (0-1) en el minut 93 i va convertir un doblet en la golejada per 1-5 davant el Rayo Vallecano en les jornades 4 i 5 de competició, en el mercat d'hivern va anunciar la seva tornada a l'Athletic, que va pagar per ell tres quilos; quan va deixar el conjunt blanc-i-blau, aquest era quart a la taula i ell havia anotat altres tres gols en Lliga. Amb Garitano, però la seva participació ha estat poca.

 

El club també treballa en alleugerir plantilla aquest gener amb una sortida per a la qual hi ha diferents candidats -es necessària perquè es volen fer dues incorporacions més, la del banda i la d'un central o un migcampista de treball, en funció del que ofereixi el mercat- tot i que en qualsevol cas serà si es troba una fórmula que satisfaci totes les parts ja que no es busca pressionar no forçar cap integrant de la plantilla. Un dels candidats és el de Pipa, que interessa al Tenerife tot i que el club chicharrero, que te força dificultats econòmiques, necessita alliberar abans fitxes; l'altre lògicament Ferreyra, el principal damnificat per l'arribada de Raúl de Tomás; i tampoc es pot descartar la sortida de Piatti, que com es sabut acaba contracte el proper estiu.