AVUI A POL

ANDRÉS: 'TOTS ELS JUGADORS VOLEM JUGAR PERÒ ENTENC QUE LA COMPETÈNCIA ÉS DURA'

13/01/2020
El porter perico valora el fet de seguir vius en tres competicions i es desfà elogis a la plantilla, "La cosa sortirà bé perquè tenim plena confiança i estem molt units"

CE Dani Jarque, 13:30h L'Espanyol ha dut a cap un entrenament de recuperació a la ciutat esportiva després de certificar el pas a setzens de finals de la Copa del Rei. Els d'Abelardo van superar el tràmit de San Sebastian de los Reyes en un partit força plàcid en el que es va poder estrenar el nou golejador perico, Raúl de Tomás. L'encarregat d'atendre als mitjans de comunicació en roda de premsa ha estat Andrés Prieto, el porter titular en Copa que ha aconseguit mantenir la portería a zero per segon partit consecutiu després d'una actuació força influent.

El porter perico ha parlat de la importància que se li dona a la Copa del Rei des de totes les esferes del club, "La Copa és una competició molt bonica. El primer que li ha donat importància és l'entrenador i estem molt contents per guanyar. Qualsevol partit és difícil i més en camp contrari. Ara ens toca esperar el proper rival". Andrés ha parlat de la seva situació com a porter suplent, "Tots els jugadors volem jugar però entenc que la competència és dura. Ens devem al club i el que decideix és el míster. Intento treballar i posar-li difícil a el míster. No queda una altra de seguir esperant la meva oportunitat" tot afegint que, "Sóc molt auto-exigent. No miro més enllà del dia d'avui i m'exigeixo el màxim cada dia. Aprofito les oportunitats que tinc i intento demostrat a el míster que estic preparat per jugar tots els partits".

Prieto ha estat preguntat per la dificultat de jugar tres competicions en un moment tant delicat en lliga i davant de dos mesos amb molta càrrega de partits, "És il·lusionant estar vius en tres competicions. Mentre seguim viu en totes les competicions serà positiu per al club. Com més partits hi hagui més opcions per créixer i millorar". El porter blanc i blau s'ha desfet en elogis cap al nou entrenador, "Sempre que hi ha un canvi d'entrenador és important l'adaptació. Estem molt contents i confiats amb Abelardo. Estem a mort amb ell, molt contents". Respecte al desplaçament massiu de l'afició perica a Villarreal, Andrés Prieto ha manifestat la gran ajuda anímica que això significa, "És emocionant per a nosaltres anar a jugar a Vila-real i veure tants aficionats nostres. És una motivació extra per guanyar. L'afició mereix que ens ho deixem tot al camp. Sempre és important sentir la calor de la teva afició quan jugues fora".

Per últim, Andrés ha estat preguntat per la situació en lliga i de l'estat anímic de la plantilla, "La cosa sortirà bé perquè tenim plena confiança i estem molt units. El grup és increïble, poques vegades he vist tanta unió en un vestidor. Tenim grans jugadors. Crec que en el 2020 i després de el partit contra el Barça, l'equip anirà a més".