AVUI A POL

POCHE, CANDIDAT A LA BANQUETA DEL BARÇA?

13/01/2020
Anir RAC1 el situava com a principal opció al càrrec en substitució de Valverde; l'argentí sempre ha deixat clar que mai seria tècnic barcelonista pel seu passat perico.

Redacció, 7:30h Anit, RAC 1 va sorprendre situant l'exentrenado de l'Espanyol Mauricio Pochettino com a principal candidat a fer-se càrrec de la banqueta del Barça, que busca substitut de fa dies per Ernesto Valverde, i que ja ha rebut sonades negatives com les de Xavi Hernández i Ronald Koeman -està sent molt comentat el tracte que està rebent l'extremeny, certament molt poc digne i respectuós envers un professional, per part de l'entitat culer-. L'argentí, sense equip des que al novembre va ser destituït en un Tottenham que va portar a la final de la Champions League la passada temporada, estaria segons l'emissora molt ben valorat pel president Josep Maria Bartomeu, comptaria amb el suport de la direcció esportiva on està Ramon Planes, amb qui va treballar a l'Espanyol i els pesos pesants del vestuari també el veurien bé. Crida l'atenció però aquesta notícia sabent totes les vegades que Poche, una autèntica icona per la pericada, ha dit no en aquesta possibilitat. Sense anar més lluny, al gener de 2018 va insistiotr que abans tornaria "a la seva granja de l'Argentina" abans que entrenar certs equips: "Jo no seré mai entrenador del Barcelona o de l'Arsenal perquè estic molt lligat al Tottenham. Jo he crescut a Newell's i no entrenaré mai a Rosario Central. Aquesta és la meva decisió. Preferiria treballar en la meva granja a Argentina que anar a treballar a certs llocs".

No era aquella la primera vegada que Poche deia que mai entrenaria als culers; aquí, l'abril del 2018, també es manifestava amb rotundidat en aquest mateix sentit