AVUI A POL

LARDÍN: 'LA SITUACIÓ ÉS MOLT COMPLICADA I HAURAN D'AFINAR AMB ELS FITXATGES'

03/12/2019
"Abans de la primera volta cal sumar 14 o 15 punts i LaLiga no està tan barata com abans", destacava l'exdirector esportiu perico, que es va mostrar crític amb la situació de la base.

Redacció, 9h L'exdirector esportiu de l'Espanyol, Jordi Lardín, parlava a El Transistor d'Onda Cero de la situació de l'equip  a la Lliga; l'exfutbolista, protagonista de l'últim triomf perico al Bernabéu, l'any 1996, admetia "em dol i em preocupa veure al meu equip així. Abans de la primera volta cal sumar 14 o 15 punts i la Lliga no està tan barata com abans" afegint que "la situació és molt complicada i hauran d'afinar molt el tir amb els fitxatges en el mercat d'hivern; nosaltres vam portar un jugador com "La Roca" Sánchez que sabíem què ens donaria, però jugadors així hi ha pocs i si els trobes és pagant molts diners. És una solució la de l'hivern desesperada, i no servirà qualsevol.". Malgrat tot, va apostar per demanar unitat per sortir del pou, i que al final serà el moment de demanar responsabilitats.

A més, el manresà es va mostrar molt crític amb la situació del futbol de base: "Des de que vaig sortir del club hi han hagut molts canvis en el planter, la gent de confiança que tenia ja no hi és. David Fernández que ara està al Madrid va fer una feina espectacular i ara l'està fent al Madrid, és un treballador incansable, te un ull amb els futbolistes molt bo i un poder de convicció a l'hora de signar jugadors. Els pares confiaven amb nosaltres i amb la seva sortida i la meva han perdut confiança i decideixen anar-se, i malgrat tot segueixen arribant jugadors a la primera plantilla. però el que no podem fer és carregar-los de responsabilitat, estan allà per formar-se i no per assumir responsabilitats que ara no els toquen. Machín envia un missatge molt clar per qui vilgui rebre'l però algora é sperillós perquè el vestidor se'l pot prendre d'una manera diferent, no es pot culpar els xavals de la situació perquè s'han de formar, la responsabilitat de la plantilla ha d'estar ene sl jugadors veterans, han de ser ells els que treguin la situació endavant".