AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: QUIN CREUS QUE HA DE SER L'OBJECTIU UN COP HEM CANVIAT DE TÈCNIC?

10/10/2019
us donem aquestes quatre opcions: A) La permanència i prou B) Top 10 i lluny a EL i Copa C) Repetir 7è lloc D) No avorrir-nos. Vota en l'enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: quin creus que ha de ser l'objectiu un cop hem canviat de tècnic?

 

 

Machín, que va deixar clar en la seva presentació que la prioritat és revertir la situació en Lliga, ja te experiència en el que és afrontar tres competicions; de fet, en el Sevilla la desfeta europea davant l'Slavia de Praga va ser el detonant final que li va costar el càrrec

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.