AVUI A POL

US CONVIDEM A LA FINAL MUNDIAL DE LA DANONE NATIONS CUP A L'RCDE STADIUM!

09/10/2019
Regalem 1.000 entrades per assistir-hi: si voleu un pack familiar que inclou quatre entrades, només heu de passar per Ràdio MARCA Barcelona, Diagonal, 460, de 9:30h a 14:30h, i allà us en faran entrega. No cal res més!

Aquest proper dissabte 12 d'octubre entre les 10 h i les 21 h podràs viure un esdeveniment únic a l'estadi del RCD Espanyol de Barcelona. Vine amb el teus amics i la família a gaudir d'una competició de futbol única en el món, veure un partit que enfrontarà les Llegendes de LaLiga i els Ambaixadors de la Danone Nations Cup i de l'actuació musical de Ricky, Nerea, Raoul i Carlos Right. Durant la tarda hi haurà una Fan Zone i animacions a l'Estadi per a tots els públics. La Danone Nations Cup és la major competició de futbol aleví que actualment es celebra al món. Enguany, 27 països participen en aquest torneig considerat "el mundial aleví".

Per tal que ningú es perdi aquesta autèntica festa del futbol que es fa a casa nostra i per gentilesa de Danone, regalem 1.000 entrades per asistir-hi: com les podeu aconseguir? Si voleu un pack familiar que inclou quatre entrades, només heu de passar per les instal·lacions de Ràdio MARCA Barcelona, Avinguda Diagonal, 460, 08006 Barcelona, de 9:30h a 14:30h, i allà us en faran entrega. No és necessari que ens envieu cap mail ni que espereu la nostra confirmació, podeu anar directament a Ràdio MARCA i recollir el vostre pack. Aneu depressa aixì sí, només repartirem fins a final d'existències!