AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: CREUS QUE AMB LA SITUACIÓ DE L'EQUIP, EUROPA ÉS UN DESTORB?

01/10/2019
Et donem aquestes quatre opcions: A) 12 anys després? NO B) No, quan més juguem, millor C) Una mica si D) Totalment. La Lliga és clau. Vota en l'enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: creus que amb la situació de l'equip Europa és un destorb?

 

 

Ahir Capdevila va insistir reiterades vegades amb la importància que te per al club l'Europa League, després de més d'una dècada sense jugar competició continental: "Travessem una situació que no ens agradaria, els resultats no són els que esperàvem inicialment però tenim totalment confiança en aquest projecte. Hem tingut una pretemporada atípica amb uns partits exigents, unes eliminatòries que han sortit bé, a la Lliga no és el que voldríem però la confiança és total. Estem en una temporada històrica, i hem de respectar bastant el gran treball del cos tècnic. De moment, total normalitat".

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.