AVUI A POL

LES PENYES DEMANEN AL CLUB QUE PRENGUI 'LES MESURES NECESSÀRIES' DAVANT UNA SITUACIÓ 'INSOSTENIBLE'

29/09/2019
La FCPE mostra la seva preocupació per la delicada situació esportiva del primer equip fent-la extensiva també al femení, ahora que es mostren crítics amb la comunicació institucional del club

Redacció, 20h La Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol, un dels agents socials més importants del món blanc-i-blau, ha fet públic aquesta tarda un comunicat demanant als dirigents del club que prenguin les mesures necessàries davant la delicada situació esportiva del primer equip i fent-la extensiva també al femení, ahora que es mostren crítics amb la comunicació institucional del club; aquest és el text del mateix:

La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona, el passat dilluns 23 de setembre, va traslladar al Consell d’Administració del RCD Espanyol de Barcelona, la gran preocupació per la situació esportiva, tant del primer equip masculí com femení, en aquest inici de temporada, així com per la nul·la comunicació institucional del club. Malauradament, no vam rebre cap mena de resposta.

Avui, la situació esportiva s’ha agreujat molt i ha esdevingut insostenible. Per això, demanem novament al Consell d’Administració del RCD Espanyol de Barcelona que prengui totes les mesures necessàries a l’àrea esportiva, tant en l’equip masculí com en el femení, per revertir aquesta perillosa tendència negativa, en la que es troba immers el nostre estimat club, abans que la conjectura esdevingui més complexa.

Els demanem, també, en moments com l’actual, que el RCD Espanyol de Barcelona, se sàpiga comunicar de forma molt més fluida, més immediata i més transparent, oferint la versió oficial del club sobre la situació en què ens trobem immersos, donant informació, transmetent i demostrant als socis la tranquil·litat que el club que tant estimem està en bones mans.

Apel·lem a la força del sentiment i la il·lusió dels socis, penyistes i sobretot la dels molts nens que avui han vingut al RCDE Stadium amb somriures molt il·lusionats, per tirar endavant una temporada amb moltes expectatives generades i que fins ara, malauradament, només ha generat frustració. El nostre sentiment està per sobre de tot. Visca l’Espanyol!

Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona