AVUI A POL

ÚLTIMA HORA: GALLEGO SEGUEIX

29/09/2019
No es prendrà cap decisió sobre la continuïtat del tècnic que afrontarà els dos propers compromisos a Moscou i Mallorca.

Redacció 18:50h David Gallego continuarà al front del primer equip espanyolista almenys dos partits més. Tot i la nova desfeta davant el Real Valladolid i la voluntat expressada per gran part de l'afició al camp i a les xarxes socials, no es prendrà cap decisió sobre la continuïtat del tècnic ni avui ni demà, per la qual cosa, davant l'imminència del compromís europeu davant el CSKA, no hi ha temps material per prendre cap determinació sobre la banqueta. Així doncs, la seva presència a Moscou i Mallorca es pot donar per segura.

Totes les fonts consultades per PericosOnline han coincidit en el sentit de la decisió, que no es creu que es pugui veure alterada, i més tenint en compte que quan s'escriuen aquestes línies és ja de matinada a la Xina, des d'on ha de sortir la decisió definitiva. Sembla ser, segons les mateixes fonts, que no existeix unanimitat al si del club pel que fa a la decisió de prescindir del tècnic. Es valora la lleugera evolució de l'equip en els darrers dos partits, si bé es dubta de si aquesta serà suficient per revertir la situació. També cal afegir que després del compromís de Lliga a Mallorca, l'equip tindrà 15 dies de descans que, en cas de relleu, podríen ser aprofitats pel nou tècnic per implantar la seva idea a l'equip. Aquest fet, es valora també abans de prendre qualsevol determinació amb solidesa. Aixi doncs, Gallego tindrà, almenys, dues noves oportunitats per redreçar el camí d'un equip que hores d'ara és amb 5 punts en zona de descens.

 

 

Gallego era clar quan se li preguntava per una hipotètica destitució:  "No és pregunta que em toqui respondre a mi. Tenim 5 punts i queden moltíssims, no és com per ser alarmistes però hem d'intentar guanyar. Si entendria injust una decisió sobre la meva continuïtat? Em veig capacitat, aquestes situacions es donen al llarg d‘una carrera i una Lliga i no em plantejaré coses que no han passat, és un absurd". Ara com ara el club el manté sempre pendent de la decisió de Chen; tot i això, segueixen sonant noms de possible scandidats per si finalment Gallego cau: els dos que us vam avançar fa dies, Javi Gracia i Francisco, més altres com Pablo Machín i fins i tot Setién