AVUI A POL

CALERO: 'NO ESTEM PREOCUPATS PERÒ VOLEM COMENÇAR A SUMAR DE 3'

11/09/2019
"Creiem en el que es treballa, esperem que aviat es vegi sobre la gespa", ha destacat el central, que avisa de l'Eibar: "Van a 2000 per hora i els hem d'igualar en intensitat si volem aconseguir quelcom positiu".

Redacció, 14h Continua David Gallego preparant amb l'equip el partit de diumenge davant l'Eibar, objectiu en el quan s'ha estat treballant al llarg d'aquestes dues setmanes sense competició oficial. L'obligació de classificar-se per a la fase de grups de l'Europa League hagi mediatitzat tota la planificació esportiva en aquest inici de curs, l'equip encarava l'aturada per la data FIFA visiblement cansat a nivell físic i també saturat mentalment; la manca de temps per fer les oportunes càrregues físiques i la necessitat d'anar-se adaptant sobre la marxa al nou i complex llibret del nou tècnic ha acabat passant factura en forma de mals resultats en Lliga i un joc poc reixit. Només tres jornades han fet que els dubtes planin sobre el projecte de Gallego, que almenys de manera temporal ha deixat de ser la nineta dels ulls de la pericada. De la sessió, destacar que Adri Pedrosa s'ha pogut exercitar al mateix ritme que els seus companys i si res es tornça, estarà a disposició del tècnic per aquesta cita. Pel que fa als internacionals, Javi Puado i Pol Lozano, que s'han estrenat durant l'aturada amb la  Sub-21, han estat present a les instal·lacions esportives blanc-i-blaves: el primer  ha treballat amb el grup mentre que el segon, que ahir va jugar davant Montenegro, ha fet feina de recuperació. Pels propers dies s'espera a Matías Vargas i Wu Lei, que ahir va jugar -i marcar- amb la Xina a les Maldives.

 

 

Per sala de premsa ha desfilat el central Fernando Calero, que ha parlat d'aquesta preocupació que es viu en l'entorn: "És aviat i acabem de començar; és massa aviat per valorar, en tots els equips hi ha dinàmiques bones i dolentes i la temporada és molt llarga. Per res estem preocupats però volem començar a sumar de tres,  tenim ganes i per això estem treballant". "Confiem plenament en el que estem treballant, ha estat un bon moment per ficar-nos canya en els entrenaments i agafar conceptes, mentalment com dic encara é smasssa aviat, estem treballant bé i creiem en el que es treballa, esperem que aviat es vegi sobre la gespa", ha reblat.

Admet el central que, com han defensat abans altres companys, que aquesta ha estat "una pretemporada rara, amb molts partits pels mig. A més alguns hem arribat a última hora. Per això han vingut molt bé aquestes dues setmanes,  hem avançat molta feina i hem posat un punt més per agafar el punt físic, han estat dues setmanes molt positives per l'equip". Quelcom que anirà bé a un camp exigent com Ipurua: "Sabem que és un partit complicat, cada any costa guanyar, van a 2000 per hora i els hem d'igualar en intensitat si volem aconseguir quelcom positiu. És un dels equips que a final de Lliga més centrades fan, la pengen de qualsevol lloc i va molta gent a rematar, hem treballat com sempre al rival i aquest aspecte serà important". Serà el primer dels 5 partits que han d'afrontar abans que acabi el més: "És un repte maco, tenim una plantilla àmplia en que tots hem de donar el 100% i estar disponible per tants partits, serà maco jugar cada pocs dies".


PUBLICITAT