AVUI A POL

OBJECTIUS CONFIRMATS

20/08/2019
Calleri i Corchia són el davanter i el lateral dret triats.

Redacció, 22h Aquest migdia a PericosOnline ràdio us avançàvem que la direcció esportiva ja tenia localitzats els dos objectius per reforçar dues posicions prioritàries, l'atac i el lateral dret; també, que era molt possible que tots dos vinguessin via cessió, ja que malgrat el club disposava en contra del que s'ha vingut publicant de prou recursos econòmics com per escometre ambdues contractacions només es faria aquest esforç per jugadors que puguessin jugadors que puguin revaloritzar-se. Al llarg de la jornada, s'han anat concretant els noms de les dues peces que si res no es torça, vindran en breu i a préstec -amb aquesta jugada, el club a més es reserva bona part d'aquesta quantitat destinada a fitxatges per si surt alguna última oportunitat abans que tanqui el mercat el 2 de setembre, o per si s'escau fer-la servir en el proper mercat d'hivern-.

Tal com arribava des de Sevilla, l'entitat treballa amb el Sevilla per tancar la cessió de Sebastien Corchia, lateral francès propietat del club hispalenc; van pagar 5 quilos per ell al Lille l'estiu del 2017, i després de jugar només 22 partits en el seu primer curs al Nervión, el passat curs va estar cedit al Benfica, on també els problemes físics van condicionar el seu rendiment. Malgrat aquests dubtes a l'entorn de la seva tendència a les lesions, se'l considera un futolista de nivell que des del primer moment podrà competir per un lloc de titular.

Pel que fa a la davantera, en el programa explicàvem com les candidatures d'Stuani Zaza -Mariano era descartable per l'inabastable de la seva fitxa- havien anat perdent força, no així la de Calleri,  que malgrat l'aparició d'altres opcions com el matalasser Kalinic o Guido Carrillo, ha estat finalment l'escollida. La direcció esportiva veu en ell aquest davanter batallador, guerrer i amb caràcter que encaixa amb el perfil del que es necessita per a l'atac, i s'està treballant en tancar la seva cessió. Nascut el 23 de setembre de 1993 a Buenos Aires, va començar la seva carrera en la lliga argentina, i més concretament a l'All Boys, on va debutar oficialment el 28 d'agost del 2013. En el 2014 va fitxar pel Boca Júniors, on va tancar una gran temporada i es va guanyar la titularitat indiscutible durant la següent campanya. En la 2015 va exhibir la seva millor versió, aconseguint el títol de campió del Torneig de Primera Divisió havent anotat 10 gols en 26 partits. A més, aquest mateix any va conquistar la Copa Argentina. Ja en la següent temporada s'incorpora a les files de São Paulo convertint-se en el màxim anotador de la Copa Llibertadores amb 9 gols. Després de concloure la temporada va sortir cedit durant un any al West Ham anglès, on va debutar a la Premiere League el 21 d'agost del 2016. Després d'aquest any de cessió, va debutar a Primera la temporada 2017-18, en concret amb la UD Las Palmas, en qualitat de cedit pel Club Deportivo Maldonado, entitat propietat dels seus agents; a més, va ser convocat per Julio Goicoechea per a disputar els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro amb l'esquadra albiceleste. Per a la temporada 2018-19 marxa novament a préstec, aquest cop a l'Alavés, on va ser autor de nou gols i dues assistències de en 36 partits oficials.