AVUI A POL

NOU ESPÒNSOR PER LA SAMARRETA

14/08/2019
Serà xinès i es podria presentar entre aquest divendres i la propera setmana. Riviera Maya seguirà vinculat al club amb un paquet espònsor important però inferior a l'actual.

Redacció, 7h El passat mes de juliol a PericosOnline us vam avançar la possibilitat que l'Espanyol canviés d'espònsor. Des de la temporada 2011 les marques de l'estat de l'estat mexicà de Quintana Roo han estat lligades al club perico, primer amb Cancún, després amb la marca Riviera Maya fins a establir-se com a patrocinador principal del club l'any 2018, signant un contracte de duració de 6 anys, fins al 2023, tot i que com us vam explicar, pretenien renegociar l'acord, i ara ja us podem confirmar que RM deixarà de ser patrocinador principal del club i el seu lloc serà ocupat per una empresa xinesa. De la mateixa manera, podem explicar que Riviera Maya seguirà vinculat al club amb un paquet sponsor important però lògicament inferior. 

Queda clar amb aquest acord que el club està trobant en la Xina un important mercat a nivell d'esponsorització. Fa només uns dies, l'entitat presentava l'acord amb iFLYTEK, una companyia d'alta tecnologia que s'incorporava a la nòmina de patrocinadors de la mà de Wu Lei. 

 

 

La presència de l'estrella xinesa està resultant  un atractiu important per a les companyies del gegant asiàtic per projectar la seva imatge en el món de l'esport, i està servint perquè el club faci el pas clau per a connectar amb un mercat molt apetitós, demostrant-se que a més del que aposta a nivell estrictament esportiu és també ho és guanyadora a nivell comercial. Així, només mig any després de la seva arribada, ja comencem a veure un important desenvolupament comercial de la figura del jugador per part del club i les primeres incorporacions a la seva nòmina d'espònsors  basada en l'atractiu de Wu per al mercat xinès.