AVUI A POL

A ITÀLIA APUNTEN A CONTACTES PER ANDRÉ SILVA

13/08/2019
El periodista de la Gazzetta dello Sport Nicolò Schira explica que hi hauria una bona sintonia per aconseguir la cessió del davanter del Milan. Calleri i Mata, altres noms que sonen per "substituts" del Panda.

Redacció, 8:30h Pendents del que passi amb Borja Iglesias, i d'una marxa la seva al betis que sembla només qüestió de temps, el club ha de decidir si va o no al mercat a per un substitut. Rufete, divendres passat, i en ser qüestionat per si hi havia preparat un pla B, afirmava, Qüestionat per si hi ha un pla B per si marxa, ha insistit que "sempre hem d'estar preparats, però una cosa és això i una altra el que passi. El que passi ara mateix no depèn de nosaltres. El de Borja no és una situació nostra però hem d'estar preparats".

Ja han començat a sonar noms de possibles opcions com la de Calleri, que és propietat del Maldonado uruguaià, amb el qual curiosamnet mai ha jugat però que es dedica a anar-lo cedint a diferents entitats com l'Alavés, amb qui la passada temporada va fer 9 gols, i que voldria estirar el seu préstec; de fet, com us vam explicar ahir, ja estava en l'agenda el passat curs per si no acabava fructificant l'operació "Panda" amb el Celta. També han aparegut publicats els noms de Mata, que el passat curs va anotar 14 gols en 34 partits amb el Getafe, iel ja recorrent de Mariano; i ara el periodista de la Gazzetta dello Sport Nicolò Schira parla de l'opció André Silva, davanter portuguès del Milan que la passada temporada va estar cedit al Sevilla, i que no va voler exercir una opció de compra pactada en 39 quilos. El passat curs va anar clarament de més a menys, anotat un hat-trick davant el Rayo a Vallecas, anotant fins a set gols en les set primeres jornades de Lliga, convertint-se a més en un magnífic aliat per Ben Yadder. Fins a tal punt va sr de bona la seva estrena que l'aleshores director esportiu Joaquín Caparrós va garantir que exercirien l'opció de compra que disposaven sobre el davanter portuguès. En la resta de curs, però, només va fer dues dianes més, amb una evident baixada de rendiment, veient-se a més penalitzat per una tendinitis al genoll, el que a més de problemes d'adaptació va fer que es descartés la seva compra ni amb una possible rebaixa. Amb contracte en vigor amb el club italià, que va pagar per ell al seu dia  22 milions d'euros al Porto, el fet que no entri en els plans dels italians propiciaria la possibilitat d'una cessió; afirma aquest periodista que ja hauria hagut contactes, i que hi hauria una bona sintonia per aconseguir un acord.

De fet, la millor temporada del davanter pel que fa al nombre de gols va ser al Porto, concretament la 16/17, quan va fer 21 gols en 43 partits, 16 d'ells a la lliga. Aquell curs va donar el salt de la selecció portuguesa sub-21 a l'absoluta i, des de llavors, és un habitual en les convocatòries de la selecció lusa. Ha jugat la Copa Confederacions i el Mundial amb Portugal. Mentre que no va ser convocat per la fase final de la UEFA Nations League el passat juny donat que arrossegava una lesió al genoll que li va fer perdre's els darrers partits de la temporada passada amb el Sevilla.