AVUI A POL

TOTS PENDENTS DEL 'PANDA'

12/08/2019
Segueix la tensa espera enmig d'informacions i filtracions creuades des de Barcelona i Sevilla. Mata, Mariano i Calleri, que havia sonat fa un any per si fallava Borja, apuntats com a possibles recanvis.

Redacció, 15:15h En el nostre programa de ràdio hem parlat de cm comença aquesta setmana clau per a l'Espanyol, amb dues cites importants a Europa i en la Lliga i en la que a més caldrà estar molt atents al mercat i en concret a la situació de Borja Iglesias. A les últimes hores, s'han multiplicat les informacions en diferents sentits, des de qui apunta que se li hauria oferta la renovació al futbolista a qui diu que el Betis es centraria ja en altres objectius.

Com hem explicat al nostre programa, Borja, a finals de maig, es dirigeix al club per saber quines eren les intencions respecte a ell, i des d'aquell dia en principi l'entitat no s'ha tornat a reunir amb el futbolista per plantejar una possibilitat com aquesta, sobretot per la constància que el seu entorn, que ja te un acord amb l'entitat del Villamarín de fa setmanes, segueix sense tenir intenció d'augmentar-li la clàusula de rescissió de 28 quilos. El mateix futbolista es mostrava confiat abans del cap de setmana que es podria avançar ja de manera gairebé definitiva, i que el tema es desencallaria aquest dilluns o com a màxim demà dimarts -la informació només pot haver-li arribar des de les oficines del Villamarín- però a hores d'ara no hi ha cap novetat al respecte.

 

 

Mentre, a Sevilla també hi ha mitjans que apunten que es mantenen en la idea de fitxar a Borja i que l'objectiu que es posi a les ordres de Rubi aquesta mateixa setmana, i a poder ser que no jugui ja dijous enfront del Lucerna, però al mateix temps també apunten possibles objectius alternatius que podrien ser interpretats com filtracions interessades per parts dels verd-i-blancs per tal que des de Barcelona es precipitin els esdeveniments. Així, es publica que el Betis ha tornat a preguntar pel madridista Mariano Díaz, que no compta per a Zidane, i que també sona com a objectiu de l'Espanyol si el "Panda" acaba marxant. Seguint amb el famós pla B del que parlava divendres Rufete per si cal anar al mercat a per un substitut per al gallec, un altre dels noms que sona és el de Jonathan Calleri, futbolista pel qual també licitaria l'Alavés, on ha estat jugant a préstec aquest curs -9 gols en 34 aparicions en Lliga-.  Recordem que ara fa un any, quan encara no s'havia tancat el fitxtge de Borja, es va publicar que el davanter argentí, que venia de signar 12 gols amb tres assistències en 41 partits de competició amb la UD Las Palmas, podria ser l'alternativa millor posicionada. El davanter de 25 anys és propietat de Deportivo Maldonado, club de la Segona Divisió d'Uruguai on l'atacant mai ha jugat, però que és on figura inscrit pel grup inversor que és amo dels seus drets. Abans de jugar al quadre groc, va estar cedit al West Ham anglès, en la que era la seva primera experiència a Europa i que s'ha de dir no va ser gaire reixida, ja que amb prou feines va disputar set partits com a titular amb els Hammers i només va marcar un gol (el 21 de gener, en un triomf 3-1 a Middlesbrough per la Premier), a més d'haver passat un temps jugant amb l'equip Sub-23 del club londinenc. Entre 2014 i 2015, va fer 24 gols en 64 partits amb Boca Juniors. Un altre nom que ha aparegut és el del davanter del Getafe Jaime Mata, que per tancar el cercle també havia estat en l'agenda del Betis en aquest mercat.