AVUI A POL

LA MEGAPORRA DE L'ESPANYOL - SEVILLA

18/08/2019
Deixa el teu pronòstic per al partit de diumenge i pots guanyar un dinar per a dues persones al restaurant La Masia d'Esplugues.

Aquesta temporada us tornem a proposar que jugueu amb nosaltres amb La Megaporra de PericosOnline. Participar és molt fàcil i no té cap mena de cost: només cal ser usuari de la web i tenir ganes de jugar amb nosaltres. Cada setmana podreu deixar la vostra predicció del següent partit de Lliga de l'Espanyol, guanyar diferents premis i anar acumulant punts de cara a la classificació general i del gran premi final. Ens estrenem amb el partit Espanyol-Sevilla, partit corresponent a la 1ª jornada de Lliga que es disputa aquest proper diumenge a Cornellà-El Prat (19h). Com sempre, ens has de deixar en aquesta notícia el resultat del partit i si creus que l'Espanyol farà almenys un gol, l'autor del primer. NO VALIDEM EN CAP CAS PRONÒSTICS ENVIATS PER CORREU ELECTRÒNIC O DEIXATS A LES XARXES SOCIALS. Entre aquells que encertin el resultat final i també el primer golejador de l'Espanyol, si es dóna el cas, sortejarem un magnífic premi consistent en un dinar per a dues persones per valor de 50 euros -menú amb café inclós- al restaurant La Masia d'Esplugues. 

• Per encertar el signe del partit (1, X o 2), l'usuari obtindrà 1 punt.

• Per encertar l'autor del primer gol de l'Espanyol, l'usuari obtindrà 2 punts. Si es pronostica que l'Espanyol no marcarà cap gol, no es podrà optar a aconseguir aquests punts.

• Per encertar el resultat final del partit (0-0, 1-2, etc), l'usuari obtindrà 3 punts.

Molta sort i molt d'encert, poleros!

Un aconsellem llegir amb atenció les normes del joc d'enguany, que presenta algunes novetats. 

BASES DE LA MEGAPORRA

Cada jornada s'obrirà una notícia al nostre web en la qual podreu deixar en forma de resultat i primer golejador per part de l'Espanyol la vostra predicció per al següent partit de Lliga. No acceptem pronòstics fets a xarxes socials ni enviats via e-mail ni per qualsevol altre conducte que no sigui la notícia publicada en aquest lloc web. La notícia en qüestió es publicarà amb prou antelació al partit corresponent perquè els usuaris tinguin temps de fer la seva predicció. El termini per realitzar el pronòstic s'acabarà aproximadament una hora abans de l'inici del partit. Qualsevol pronòstic que es faci posteriorment a l'hora de publicació del missatge de tancament de termini que efectuarà l'administració del portal quedarà automàticament descartat.

En els dies posteriors a la disputa del partit es publicaran els punts obtinguts de la jornada, la classificació general actualitzada i el nom del guanyador. Només es podrà fer una predicció per usuari i jornada. En cas que un usuari faci més d'una predicció per una mateixa jornada només es tindrà en compte la primera realitzada. La Megaporra es farà exclusivament amb els partits de Lliga, de manera que en total es podrà participar en un total de 38 jornades.

La puntuació obtinguda per cada usuari al finalitzar cada jornada serà la següent:

• Per encertar el signe del partit (1, X o 2), l'usuari obtindrà 1 punt.

• Per encertar l'autor del primer gol de l'Espanyol, l'usuari obtindrà 2 punts. Si es pronostica que l'Espanyol no marcarà cap gol, no es podrà optar a aconseguir aquests punts. Si el primer gol de l'Espanyol és en propia porta, el jugador que marqui el següent gol i compleixi amb els paràmetres es considerarà el resultat guanyador; si l'equip no anota cap altre gol, es computarà 0 a efectes de La Megaporra.

• Per encertar el resultat final del partit (0-0, 1-2, etc), l'usuari obtindrà 3 punts.

No cal participar obligatòriament a totes les jornades, un usuari pot incorporar-se a La Megaporra en el moment que vulgui. Si una setmana no fa la predicció corresponent senzillament no obtindrà punts aquella jornada. No obstant, és recomanable cara a la classificació final participar en totes les jornades.

Si dos usuaris empaten en la classificació final, el premi se l'endurà qui hagi aconseguit més vegades encertar la totalitat de la porra en una jornada (6 punts). Si també empaten en aquest aspecte, es farà el mateix amb les altres puntuacions possibles (4, 3, 2 i 1 punt). Si finalment empaten també en tots aquests aspectes, es realitzarà un sorteig a l'atzar.

PREMIS

Cada jornada hi haurà un premi per l'encertant de La Megaporra, que anirem alternant entre els obsequis dels nostres patrocinadors. Important: per optar al premi has d'encertar resultat final i golejador si és procedent, o el que és el mateix, aconseguir 6 punts si fem almenys un gol, o 4 si no en fem cap!

Un dels premis serà un dinar per a dues persones per valor de 50 euros -menú amb café inclós- al restaurant La Masia d'Esplugues (Av. Països Catalans, 58 • 08950 Esplugues de Llobregat). Exemple de la innovació i creativitat que desprenen els valors culinaris de Cal Blay, la cuina del restaurant conjuga la tradició amb la modernitat gastronòmica amb receptes tradicionals reinventades amb la premissa del respecte al producte. L'essència del Penedès a Barcelona! El premi es podrà gaudir de dilluns a divendres -l'horari del restaurant és de 13 a 16 hores-. 

També oferirem en altres setmanes un àpat per a dues persones al restaurant de l'STAR's Padel  (Passatge dels Alps s/n, 08940 de Cornellà de Llobregat). STAR's Padel, excel·lentment comunicat a 5 min de Barcelona, és el club de referència a Catalunya, amb 14 pistes panoràmiques i un gran ambient social, i que a més comta amb un restaurant d'alta qualitat. En aquest cas, el premi es podrà gaudir de dilluns a diumenge. 

Per acabar, també posarem en joc una ampolla de vi gentilesa de Bodegas Beronia, el millor celler espanyol de l'any segons l'International Wine & Spirits Competition. Des de la terra fins a l'ampolla, Beronia empra tècniques artesanals i respectuoses amb el medi ambient que donen com a resultat vins singulars. Entre ells es troben Beronia III a. de C., un vi d'autor complex, intens i persistent elaborat a partir de la selecció de ceps amb més de 70 anys d'Ull de llebre; i Beronia 198 Barriques, un Reserva exclusiu, de personalitat irresistible, amb molt de nervi i molt ben estructurat. Amb aquest premi, Beronia tanca un any històric en el qual aconseguit excel·lents resultats en importants cites amb el vi com el Concours Mondial de Bruxelles, el tast de vins d'Espanya de James Suckling i la Guia Peñín 2019. Èxits nacionals i internacionals que reconeixen la qualitat dels vins d'aquest celler, presents en 67 països i que tenen com a principals destinacions Regne Unit, el Canadà, Suècia, Alemanya i Mèxic.  

És important destacar que el premi s'haurà de reclamar al correu megaporrapol@gmail.com en un termini de dos dies un cop s'hagi anunciat el guanyador. Si passat aquest temps el premi no s'ha reclamat es considerarà que l'usuari hi renuncia i ja no el podrà reclamar.  Els vales per gaudir dels premis s'hauran de recollir personalment o per delegació a les instal·lacions de Ràdio MARCA Barcelona; en cap cas els enviarem per correu o qualsevol altre mitjà físic o electrònic.

El gran premi final serà com és tradició una samarreta oficial del RCD Espanyol signada per aquell integrant  de la plantilla que triï el guanyador.

ACCEPTACIÓ DE CONDICIONS

L'usuari que participi a La Megaporra de PericosOnline entén i accepta aquestes condicions. Qualsevol infracció de les mateixes comportarà l'exclusió automàtica d'aquesta edició de La Megaporra de Pericosonline.

Tot aquell usuari que incompleixi les normes bàsiques de respecte i educació vigents a Pericosonline també serà automàticament eliminat de La Megaporra.

PericosOnline es reserva el dret a alterar en situacions de força major qualsevol de les condicions del joc, inclosos els premis.