AVUI A POL

GARCÍA PONT: 'FINS QUE NO S'ARRIBI A UN ACORD, BORJA SEGUIRÀ SENT JUGADOR DE L'ESPANYOL'

12/07/2019
Sobre Matías Vargas ha declarat que fins que no estigui lligat no es pot donar per fet.

García Pont, vicepresident de l'Espanyol, ha comparegut davant els mitjans, analitzant tota l'actualitat perica i els noms propis que la copsen. Pel que fa a Borja Iglesias i el possible fitxatge pel Betis, García Pont ha sigut clar: "Estem parlant de condicions, fins que les parts no estiguin d'acord, nosaltres intentem que els acords sempre siguin beneficiosos per les tres parts, i fins que no sigui així no arribarem a signar". Sobre el panda ha afegit que "de moment el Borja és jugador de l'Espanyol i fins que no s'arribi a un acord seguirà sent jugador de l'Espanyol. Ell té una professionalitat amb la qual nosaltres hi contem. Es farà si el Betis accepta unes condicions que nosaltres pensem que són bones per ells, pel Borja i per nosaltres".

Sobre la possible arribada de Matáis Vargas, el vicepresident es mostra optimista: "És una altra conversa que s'està mantenint. Fins que no està tot lligat, no es pot donar res per fet, sóc optimista en els dos casos. En el cas de Borja, si es queda, ens quedem amb un gran jugador i si marxa tindrem recursos per fer altres coses". "Els dos estan en un moment d'acabar converses o no acabar-les" ha afegit.

Per últim també ha parlat sobre la situació de Mario Hermoso i l'Atlético de Madrid. "Estem en el mateix, si l'Atlético de Madrid no es mou una mica, no passarà res. En aquest moment no hi ha converses" ha afirmat.


PUBLICITAT