AVUI A POL

L'ESPANYOL ENTREGA FA ENTREGA DEL MATERIAL

11/07/2019
Cinc dels presoners han estat a la Ciutat Esportiva per la recollida i per visitar les instal·lacions.

L'Espanyol ha fet entrega del material esportiu i material de gimnàs per la realització d'activitat física. Les màquines, de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, estaven en desús però en bon estat per ser utilitzades. L'Espanyol segueix implementant iniciatives solidàries amb entitats i organismes catalans. Aquest cop, el material anirà destinat al centre Penitenciari de Lledoners, del qual cinc interns han estat a la Ciutat Esportiva amb els seus acompanyants per col·laborar en la recollida de material i visitar les instal·lacions.

Per part de l'Espanyol han estat presents Roger Guasch, el conseller del club, Mao Ye, el director de la ciutat esportiva, Eloy Pérez i el responsable de l'àrea social del club, Alberto Ariza. Roger Guash ha explicat que "nosaltres intentem, cada any, amb diverses organitzacions, ONGs i presons, fer accions solidàries. Nosaltres posem el material a disposició i ells decideixen l'ús que fan. Nosaltres no decidim on es destina el material, però si posen els mitjans perquè es distribueixi. No és una cosa nova, ho fem tots els anys".

D'altra banda, Armand Calero ha agraït a l'Espanyol la feina que fa i ha comentat que "el treball de reinserció és cosa de tots. És un gran compromís per part del club que denota una gran qualitat humana. Tots volem una societat més segura i la reinserció és el camí".